OneLedger (OLT), dünya borsalarına KuCoin adıyla giriyor
OneLedger (OLT), dünya borsalarına KuCoin adıyla giriyor

KuCoin, OneLedger (OLT) adında bir iş protokolü sunmaya başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tanınmış bir Blockchain hizmeti olarak KuCoin, bugün OneLedger (OLT) adında bir iş protokolü sunduklarını gururla duyurdu. OLT / BTC ve OLT / ETH dahil olmak üzere işlem çiftleri ve depozito için de yerli para OLT hemen kullanılabilecek.

OLT tokeni için satın alma zamanı 21:30 (UTC + 8), satış / para çekme zamanı ise 22:00 (UTC + 8) olarak belirlendi. Ticaret işlemleri KuCoin uygulaması veya KuCoin resmi web sitesinden yapılabilecek.

OneLedger (OLT) nedir?

OneLedger, yüksek performanslı ölçeklemeye izin veren, izinli veya izinsiz ayar sağlayan, sharded ve modifiye edilmiş, pratik bir Bizans Fault Tolerat konsensüs şeması kullanan bir çapraz defter protokolüdür. OneLedger, ortak anahtar altyapısını ( PKI ) kimlik yönetimi ile ilişkilendirerek, OneLedger zincirinin veya herhangi bir yan zincirin fikir birliğine katılmalarını sağlayan belirli bir güven hiyerarşisine sahip olacak.

OneLedger, Ethereum ve Bitcoin gibi diğer ağların mevcut durumu ile senkronize edilebilir bir yapıya sahip olacak. Sözleşmeleri (HTLC) ve ödeme kanallarını koruyan herhangi bir kripto para birimi, OneLedger yan hesabına yatırılan değer ile bir hesaba veya adrese yatırılabilecek.

OneLedger (OLT) token ekonomisi

Bir milyar OLT tokeni önceden çıkarılmış olacak. Her OLT tokeni başlangıçta tek bir ERC20 tokenine karşılık gelecek. Böylece OLT’nin ilk uygulayıcıları OneLedger ekosistemi geliştirilirken bunları Ethereum ekosisteminde kullanabilecek. OneLedger ekosistemi geliştikçe, OneLedger token ekonomisinde üç büyük katılımcı olacak: kullanıcılar, ağ destekçileri ve geliştiriciler. OneLedger, OneLedger platformunda merkezi olmayan bir uygulama olan bir pazar alanı da oluşturacak.

Kullanıcılar

Kullanıcılar (işletmeler dahil), OneLedger platformunda herhangi bir hizmeti kullanmak için ağ ücreti ödemek zorunda.

Ağ destekçileri

Ağ destekçileri OLT tokenlerini ağ ücreti olarak alacaklar. Erken aşamada, OneLedger’ın yazılımı herkesin bir node çalıştırmasını sağlayacak.

Geliştiriciler

Geliştiriciler bireysel katılımcılardan kurumsal ekiplere ve danışmanlık firmalarına kadar değişecek. Geliştiricilerin modüllerini OneLedger platformuna yerleştirmesi için OLT tokenleri gerekecek. Modül ve kod, OneLedger Marketplace’e satış şartlarını belirleyen akıllı bir sözleşme ile gönderebilir.

Sonuç

OneLedger, işletmelere olan değerini çoktan kanıtladı ve sektördeki bu avantajlarını korumaya devam edecek. Onların sayesinde KuCoin’de listelenen OLT, güvenli ve güvenilir bir ticaret süreci sağlayacak. Bunun dışında, KuCoin daima ortaklarının memnuniyetini sağlar. Bu nedenle OneLedger, KuCoin platformunu kullanan tüm işlemlerde sürekli ve inovatif bir yolculuğa sahip olacak.

coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin