Kucoin, KYC'yi tamamlayan müşteriler için para çekme limitlerini artırdı
Kucoin, KYC'yi tamamlayan müşteriler için para çekme limitlerini artırdı

Kucoin, KYC’yi tamamlayan müşteriler için para çekme limitlerini artırdı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kucoin, KYC’ye “Know Your Customer” uyan müşterilerin, KYC’yi tamamlamayan müşterilerden daha fazla para çekebilme avantajından yararlanacaklarını açıkladı.

Kucoin, KYC’ye uyan müşterilere pek çok avantaj sağlayacak

Çoğu borsa şu anda herhangi bir müşteriyi KYC’ye uymaya zorlamamakla birlikte, şirketin müşteri detaylarını teyit edebilme kabiliyeti, borsaya ekstra bir güvenlik katıyor. Ancak yine de çoğu tüccar anonim kalmayı tercih ediyor.

KYC, kişisel bilgilerinizi teyit eden ve kullanıcının kimlik belgelerini ve bazen de hesap detaylarını içeren “Müşterinizi Tanıyın” anlamına geliyor.

Kucoin, 1 Kasım’dan itibaren, KYC’yi tamamlayan müşterilerin 24 saatlik bir süre için 100 BTC’ye kadar para çekebileceklerini açıkladı. Doğrulanmış kurumsal hesaplar, 24 saatlik dönem başına 500 BTC çekebilecek. KYC dışı müşteriler, 24 saatlik süre için 2 BTC çekebilecekler.

Kucoin hesabınızı KYC’ye uyumlu hale getirmek isterseniz hesap sekmesini tıklayın ve KYC doğrulamasını seçin. Kucoin’in yönlendirdiği adımları takip edin.

Kucoin, müşterilere “KYC doğrulamanın zorunlu olmadığını ve doğrulanmamış hesapların herhangi bir kısıtlama olmadan ticaret yapabileceğini” hatırlatıyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin