KuCoin IDG, Matrix ve Neo ortaklıklarıyla 20 milyon dolar yatırım alacak
KuCoin, Bitcoin Avustralya ile 3 milyon dolarlık anlaşma imzaladı

KuCoin IDG, Matrix ve Neo Global ortaklıklarının ardından 20 milyon dolar yatırım alacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Singapur merkezli uluslararası kripto borsası KuCoin, teknoloji ve risk sermayesi yatırımlarında sektör liderleri olan IDG Capital, Matrix Partners ve Neo Global Capital ile ortaklık kurdu. Singapur merkezli kripto borsası KuCoin IDG, Matrix Partners ve Neo Global Capital’ın desteği ile 20 milyon dolarlık A Serisi fon desteği sağladı.

KuCoin, çarşamba günü yaptığı açıklamada, üç şirketin sadece yatırım yapmakla kalmadığını, aynı zamanda kripto para birimini “kitlelere” sunmak için Kucoin ile ortaklık kurduklarını açıkladı.

KuCoin IDG, Matrix ve Neo ortaklıkları sayesinde “Platform 2.0″ı piyasaya sürecek

Söz konusu fonlama ile birlikte KuCoin, hizmetini yenilemeyi planladığını ve “Platform 2.0”ı 2019’da piyasaya sürmeyi planladığını söyledi. “Bir borsadan daha fazlası” olarak planlanan yeni teklife göre platformun, KuCoin’in ölçeklendirmesi ve yeni özellikler eklemesine olanak tanıyan güvenli ve “dinamik” bir platform olacağı vurgulandı.

KuCoin’in 2.0 platformu yükseltilmiş API’lar gibi özellikleri içerecek, müşteri destek personelini artıracak, büyümeyi destekleyecek ve Vietnam, Türkiye, İtalya, Rusya dahil olmak üzere hedef pazarlara küresel büyümeyi destekleyecek.

IDG, Matrix ve Neo Global’in desteğiyle KuCoin, şu anda beş milyon kayıtlı kullanıcıya sahip olduğunu iddia ederek Blockchain endüstrisinde küresel bir marka olmayı hedeflediğini açıkladı.

KuCoin’in CEO’su Michael Gan şöyle söyledi:

Bir gün her şeyin Blockchain teknolojisiyle çalışacağına inanıyorum. Yeni kurulan ortaklıklarımızla bugünün momentumunu inşa edeceğiz ve bu vizyonu ileri taşıyacağız.

coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin