“Bitcoin’e 1 cent bile yatırmam!”
“Bitcoin’e 1 cent bile yatırmam!”

Krizdeki havayolu şirketi CEO’su: “Bitcoin’e 1 cent bile yatırmam!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Avrupa’nın düşük gelir gruplu kesimlerine hitap eden havayolu şirketi Ryanair’ın CEO’su Michael O’Leary, The Sunday Times’a Bitcoin hakkında önemli açıklamalarda bulundu. O’Leary, Bitcoin’i bombaladı dersek daha doğru bir tabir kullanış oluruz.

“Bitcoin’e 1 cent bile yatırmam!”

Michael O’Leary, Bitcoin’i ponzi yapılanmalarına benzetiyor. Michael O’Leary, Bitcoin ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Bitcoin’e asla ve asla yatırımda bulunmam. Bitcoin’e 1 cent bile yatırmam. Bitcoin’in ponzi yapılanmalarından farkı yok.”

İrlandalı milyarder Bitcoin’i bulaşıcı bir salgına benzetiyor.

“Bitcoin konusunda insanlara Bitcoin hakkında söylenen yanlış hikayelere inanmamalarını tavsiye ediyorum. Bir salgından kaçınır gibi Bitcoin’den sakının.”

Michael O’Leary, Bitcoin hakkında yukarındaki sözleri paylaşıyor. Ancak şunu belirtmekte yara var ki Michael O’Leary’in yönetimindeki havayolu şirketi çok zor günler geçiriyor. Ryanair, Korona Salgını etkisi ile girdiği krizin etkisinden hala kurtulamadı.

Korona Salgını öncesinde Ryanair hisseleri, 16 dolardan işlem görüyordu. Salgının ardından 8 dolara kadar düşen hisse senedi fiyatları haftayı 11.45 dolar ile kapattı. Ryanair hala krizden kurtulamadı. Ancak Bitcoin, Korona Salgınının en hızlı atlatan ekonomik varlıkların başında geliyor. Bitcoin, içinde bulunduğumuz ay içerisinde 12,400 doları geçerek rekor kırdı.

Bitcoin rekor kırarken Michael O’Leary’nin şirketi kriz ile boğuşuyor. Kısaca meyve veren ağaç taşlanır.

U.today

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin