Kriptoya özel Telegram uygulaması ile tanışın: Bettergram
Kriptoya özel Telegram uygulaması ile tanışın: Bettergram

Kriptoya özel Telegram uygulaması ile tanışın: Bettergram

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Telegram son dönemlerde bizim için sadece bir mesajlaşma uygulaması olmaktan çıkmış durumda. Kripto paralarla ilgili son dakika haberlerini takip etmek için kusursuz bir uygulama. Kurucuları da bunu fark etmiş olmalı ki “Bettergram” adında yeni bir uygulama sunmuşlar. Bizlere sadece yeni bir alternatif sunmakla kalmıyor, kendi ödeme sistemlerini oluşturma yolunda ilerliyorlar.

Telegram’ın yeni yüzü: Bettergram

Kullanıcıların çok seveceği yeni geliştirmeleri şu şekilde:

  • Telegram sohbetleri başa tutturma sınırını 5 sohbetle kısıtlarken, Bettergram 50 sohbete kadar destekliyor.
  • Favoriler, gruplar, kişisel mesajlar ve duyuru kanalları gibi farklı türlerdeki kanalları ayrı sekmelerde açmanıza imkan tanıyor. Bu sayede aradığınız bilgiler arasında çok daha kolaylıkla gezinebiliyorsunuz.
  • 10 tane kripto para birimini canlı olarak takip edebiliyorsunuz. Her ne kadar Coinmarketcap gibi mükemmel veriler vermese de hareket halindeyken kullanıcılar pazarı rahatça takip edebilir.

Crypto Max’a göre Telegram sorunlarından tamamen sıyrılacak

Uygulamanın kurucusu Bettergram’ı geliştirme nedenini şöyle anlatıyor:

Böyle bir uygulama geliştirmek istedim çünkü kişisel mesajlarımı sürekli kaybedip durmak beni çileden çıkartıyordu. Telegram’da sohbetler ve iletişim imkanları salyangoz hızında ilerliyor çünkü gruplarda yüzlerce insan oluyor. 800’ü aşkın grup olduğu düşünüldüğünde kanallar özel mesajlardan çok daha popüler fakat bu durumda da önemli olan kişisel mesajlar çok çabuk diğerleri arasında kayboluyor.

Bettegram’ın avantajlarını ise şu şekilde vurguluyor:

Telegram kesinlikle harika. Benim gibi geliştiricilerin birçok uygulama kurmasına izin veriyor. Fakat Bettergram, Telegram kullanımında zorlananlara ekstra özellikler sunuyor. Eğer 1000 tane grubun içindeyseniz ve size kimin mesaj attığını bulmaya çalışıyorsanız sayfayı mesajı bulana kadar kaydırmanız gerekiyor. Ama Bettergramda sadece özel mesaj sekmesine tıklamanız yeterli. RSS feedleri ve Youtube video yayınları gibi içerik entegrasyonuyla birlikte en iyi mesajlaşma uygulamasını oluşturmayı umuyoruz.

Eğer kullanıcılar yeni uygulamayı severse uygulama kendini geliştirmeye devam edecek gibi görünüyor. Ama insanlar mevcut hesaplarını bırakıp yeni Bettergram’a geçer mi emin olamıyoruz.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdanInstagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

newsbtc

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin