Coinmarketcap’ten yeni borsa sıralaması: Birincilik el değiştirdi
Coinmarketcap’ten yeni borsa sıralaması: Birincilik el değiştirdi

CoinMarketCap, Kind Ads ile reklamlarını da merkezsizleştiriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CoinMarketCap Kind Ads ile bir partnerlik anlaşması yaptığını duyurdu. Kripto para listeleme servisi, platformunda yayınlanan reklamlar için bir ödeme aracı olarak Kind tokenleri de ekledi.

Şirketin resmi blogunda yayımlanan bir gönderide şu ifadeler yer aldı:

Başlangıç adına BTC, ETH ve fiat reklamları için yapılan ödemeleri kabul etmenin yanı sıra, Kind Token ile yapılan reklam ödemelerini de kabul etmeye başlıyoruz.

CMC bu son gelişmenin, kripto yayıncılarında Kind Ads’in merkezi olmayan bir reklam ekosistemine yönelik vizyonuyla motive edildiğini açıklıyor.

CoinMarketCap Kind Ads ile reklamlarını Blockchain’e emanet ediyor

Gönderi, Kind Ads’in nihai hedeflerinin, platformun ilişki kurabileceği bir şey olarak ayrıldığını vurguluyor. Bu, son kullanıcılara yalnızca alakalı reklamlar sunan bir reklamcılık sistemi sunarak interneti daha fazla çeşitlendirmeye odaklanan hedef olarak gösteriliyor.

Blockchain teknolojisinin sağladığı avantajlar ve çektiği temel çözümler doğrultusunda Kind Ads modeli, yayıncılara ve reklamverenlere doğrudan bağlantı kurma fırsatı sunuyor. Bunun, aracılarla ve diğer üçüncü şahıslarla ilgili karmaşıklıkları ve maliyetleri ortadan kaldırması bekleniyor.

Verilerin kontrolü gerçek sahiplerine veriliyor

Model aynı zamanda, veri kontrol yetkilerini bu verilerin orijinal sahiplerini temsil eden kullanıcılara geri döndürüyor. Bu nedenle, yayıncılar ve reklamcıların yanı sıra, var olan düzenli kullanıcılar da artık veri ve ilgi alanlarını kontrol edebiliyor.

Reklam destekli bir platform olan CoinMarketCap, kullanıcılarına uygun kullanıcı deneyimini sağlama konusundaki tutumunu ve sorumluluğunu bildiğini ifade ediyor. Bu nedenle, sunulan hizmet kalitesini iyileştirmek için sürekli çabalıyor.

Kind Ads ile yapılan ortaklık, bu reklam hizmetlerinin genel olarak iyileştirilmesini hedefliyor. Platform kullanıcılarını dahil etmek ve ihtiyaçlarını anlamak için bu ortaklığın efektif bir şekilde kullanılacağı ifade ediliyor.

Blockchain için de büyük bir adım

Reklam sektöründe Blockchain kullanımı çok hızlı büyüyen bir model ve Kind Ads sektörde devrim yaratan yeniliklerin ön saflarında yer alıyor. CoinMarketCap gibi bir platform ile ortaklık bu bağlamda büyük önem arz ediyor.

Kullanıcılara sunulan faydalar, hızlı bir şekilde benimsenme için kesinlikle artan bir motivasyon olarak görülüyor.

ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yatırımcıların dikkatine: CoinMarketCap platformuna birçok yeni özellik ekledi!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin