Bitcoin (BTC) analistleri fiyatta patlayıcı bir  geri dönüş öngörüyor
Bitcoin (BTC) analistleri fiyatta patlayıcı bir  geri dönüş öngörüyor

Kripto yolculuğunun başındayız: Neden mi? İşte Bitcoin (BTC) tahminini yükseliş yönünde revize eden analistler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC) geçtiğimiz hafta, uzun bir volatilite süresi nedeniyle yükseliş eğilimi (yukarı doğru) veya düşüş (aşağı yönlü) yönündeki öngörüsünde ani bir düşüş yaşadı.

Bitcoin (BTC) analistleri fiyatta patlayıcı bir  geri dönüş öngörüyor

Bitcoin (BTC), Ekim 2017’den bu yana en düşük fiyatına düştü. Fiyat düşüşünü takiben, çok sayıda Bitcoin analisti, geri dönüşü öngörüyor. Bazı tahminciler büyük bir pazar dönüşü beklentisiyle kendi görünümlerinde yükseliş gösteriyor. Blockstream’in kurucu ortağı Adam Back, BTC’nin “önümüzdeki yıllarda” değerde bir meteorik yükseliş yaşayacağını söyleyerek patlayıcı bir fiyat eğilimi tahminini paylaştı. Adam Back konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Şahsen önümüzdeki yıllarda makul olan 250 bin dolar-500 bin dolar seviyelerinde Bitcoin’i düşünebilirim.

Dr. Ammous, “yeryüzündeki en zor para” olan Bitcoin’i açıklıyor

Bay Back, Bitcoin’in toplam değerinin önümüzdeki yıllarda altının değerini geçebileceği konusunda spekülasyon yapan Bitcoin tutkunu Bobby Lee‘ye yanıt veriyordu. Bay Lee’nin görüşleri, Bitcoin ekonomisti Dr. Saifedean Ammous’un görüşleri ile benzer. Bu kişi Bitcoin’in bir gün dünyanın “Kapitalizmin Altın Dönemi”ne dönmesine izin verebileceğini söyledi.

Dr. Ammous, “yeryüzündeki en zor para” olan Bitcoin’i açıkladı. Dr. Ammous’a göre Bitcoin, teknolojinin, insanlık tarihindeki en önemli yenilik döneminden sorumlu olduğu Altın Standart’ının yeniden oluşturmasını sağlıyor. Yazara göre, Altın Standart’ı altında faaliyet gösterdiği için dünyayı hiçbir zaman aynı şekilde zenginleştiremedi ve bir gün Bitcoin benzer bir sisteme dönmemize izin verecek.

“Bitcoin (BTC) ödemelerinin işlenmesi yavaş ama istikrarlı bir düşüş görüyor.”

Tom Lee: “Bitcoin 2018’in sonundan önce 15.000 dolar olcak.”

Bitcoin’in son zamanlardaki çöküşü nedeniyle Fonstrat’ın kurucu ortağı Tom Lee, dijital varlığın 2018’in sonundan önce 15.000 dolara ulaşmasını beklediğini ortaya koydu. Wall Street stratejisti Salı günü CNBC’ye şunları söyledi:

Bunu başarabilecek birkaç şey olabilir. Ancak, bu son birkaç gün, negatif bir gelişme oldu, çünkü momentumun olumsuzluğunu kırmaktan bahsediyoruz.

Lee, dijital varlıkların kitlesel benimsenmesinin yakıda olacağını belirtiyor ve açıklamalarına şunları ekliyor:

Dijital varlıklardaki büyümenin giderek daha fazla dijital olan bir dünyayla alakalı olacağını düşünüyorum. Yani bana göre 50 milyon Bitcoin cüzdanımızın bulunduğu bir projede gerçek bir bahis. Beş milyar vize kartı var. Bu yüzden, pistin gelecekte benimsenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Analist: “Bitcoin’deki model, geleneksel piyasalarda da gerçekleşiyor.”

Diğer analistler, son zamanlardaki salınımı açıklamanın bir yolu olarak, Bitcoin’in tipik olarak türbülanslı fiyat tarihine işaret ediyordu. Dünyanın önde gelen kripto para biriminin tipik olarak uçucu niteliği göz önüne alındığında, ani düşme değeri şaşırtıcı değildi. Bu durum, bazen kısa süreler boyunca değerinde büyük dalgalanmalar yaşadı.

Bitcoin (BTC) için dip seviyeleri alış fırsatı

Online ticaret platformu eToro’da analist olan Mati Greemspan, konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Şu anda gördüğümüz şey, 2017’de görülen Bitcoin ve diğer kripto kitlelerinin daha önce görülmedik şekilde yükselişinin etkileri. Bu yıl sadece bunun bir geri çekilmesi. Aynı durum, hisse senetlerinde de benzer bir modeli takip ettiği için daha geniş pazarlarda gerçekleşiyor.

Mati Greemspan: “Hala kripto yolculuğunun başlangıcındayız.”

Tüm piyasalarda olduğu gibi, fiyatlar haklı olabileceğinden daha yüksek seviyelere ulaşırsa geri çekilmeleri gerekir. Mati Greemspan, konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Bu döngüler bazen kripto pazarında bu yeni gelişen endüstrinin riskli doğası nedeniyle vurgulanabilir. Aynı şekilde önceki dönemler daha geniş pazarlara son vermediler, bu fiyat hareketleri kripto varlıkların sonunu işaret etmiyor. Hala kripto yolculuğunun başlangıcındayız. Bu aşamada, volatilite bekleniyor.

Express

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin