Almanya Maliye Bakanı, isim değiştiren Libra’ya verip veriştirdi: “Koyun kılığına girmiş kurt.”
Almanya Maliye Bakanı, isim değiştiren Libra’ya verip veriştirdi: “Koyun kılığına girmiş kurt.”

Lider Japon şirketi Facebook’un Libra projesine katılmak istiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Japonya merkezli çevrimiçi aracı kurum Monex Group Inc., Facebook’un Libra projesine katılmak istiyor. Finansal hizmetler devi Monex, 2018’de gerçekleşen ve NEM (XEM) paralarında yaklaşık 500 milyon dolar kaybedilen hack saldırısının kurbanı olan kripto para birimi borsasının sahibidir. 

Lider Japon şirketi Libra’ya katılmak istiyor

Bu rapora göre, Monex Grubu CEO’su Oki Matsumoto, firmanın Facebook ile temasa geçtiğini ve Libra Derneği’ne üye olmak için başvuruda bulunduğunu bildirdi. Facebook, şu anda İsviçre’de bulunan Libra Birliği’nin kuruluşunu duyurdu. Amaç Libra kripto para ağına bir yönetim konsorsiyumu sunmak. Diğerleri arasında Visa, Uber, eBay, Mastercard ve MercadoLibre dahil olmak üzere bu girişime zaten katılan farklı firmalar ve üyeler var. 

Katılımcıların derneğin bir parçası olabilmeleri için bu ayrıcalık için 10 milyon dolar ödemeleri gerekir. Bazı şirketler için bu zor olsa da ağın bir parçası olmanın büyük potansiyel sunduğunu düşünüyorlar.  Firmanın başvurusunun bu yıl Ağustos ayının sonunda gözden geçirilmesi bekleniyor. Bu süreden sonra dernek, başvuru sahibine başvurunun onaylanıp onaylanmadığına dair bir cevap verecek. Nihai cevap Eylül ayında en kısa sürede verilecek. İnceleme aşamasından sonra şirket onaylanırsa, Libra Derneği’ne katılan ilk Japon şirketi olacak. 

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin