Kripto vergi yazılımı Libra, B Serisi finansmanında 15 milyon dolar topladı
Kripto vergi yazılımı Libra, B Serisi finansmanında 15 milyon dolar topladı

Kripto vergi yazılımı Libra, B Serisi finansmanında 15 milyon dolar topladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir Blockchain girişimi olan Libra, son çeyrekte 15 milyon dolardan fazla para topladı. Kripto varlık ekosistemi için veri hizmetlerinin yanı sıra orta ve arka ofis teknolojisine de sahip olan şirkete göre, B Serisi fonlama turu, Liberty City Ventures gibi diğer yatırımcılarla birlikte A Serisi fonlamaya katılan, bir milyon dolarlık Avrupalı ​​bir aile tarafından yönetildi.

Şirketin yeni finansmanı, Libra Crypto Office platformunu geliştirmeye ve yeni ürün ve hizmetlerin piyasaya sürülmesine yardımcı olacak. B Serisi fonlamanın sonucu, şirket sermayesini 24.8 milyon dolara çıkardı. Şirkete göre yeni fonlar, borç verenler, madenciler gibi yeni müşteri segmentleri, büyümeyi ve genişlemeyi kolaylaştıracak.

Libra CEO’su Jake Benson’dan açıklama

Libra’nın misyonu, kripto işlemlerine sahip kurumların, yöneticilerin, yatırımcıların, denetçilerin ve düzenleyicilerin raporlama gereksinimlerini karşılamalarını sağlayan bir kayıt sistemi sağlamak.

Duyuru, şirketin fon yöneticileri için yeni tekliflerini başlatmasından sonra geldi.

Temmuz ayından beri Blockchain girişimi, fon yöneticisi müşterilere, günlük net varlık değerlerini (NAV) desteklemek için gerekli olan bilgiyi zamanında sağlamaktadır. IronChain Investment Trust I ve IronChain MiX10 Partners LP tarafından yönetilen kripto endeks fonları, şirketin devam eden günlük mevduat ve geri ödemelerini destekleme kapasitesini kullanan ilk iki fon oldu.

Libra nedir?

Blockchain girişimi, 2014 yılından beri faaliyet göstermektedir. New York merkezli şirket, muhasebe, denetim ve vergi süreçlerini otomatikleştiren ve optimize eden bir kayıt sistemi sunuyor. Ayrıca fon yöneticileri, borsalar, ticaret işletmecileri ve işletmelerin uygun muhasebe kayıtlarını tutmasına yardımcı oluyor. Şirket, yüksek güvenlikli raporlama, uyumluluk ve kontrol çözümüne ihtiyaç duyan kurumlar için kripto işlemlerinin gerçek zamanlı görünürlüğün sağlanmasına yardımcı oluyor.

Şirket, düzenleyiciler ve kripto para birimi şirketleri arasındaki çatışmaları önlemede önemli bir rol oynuyor. Halihazırda kripto kurumları, vergilerini ABD İç Gelir Servisi’nin gerektirdiği şekilde Libra Tax yardımı ile kolayca gönderebilirler .

coingeek

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin