Kripto Vadisi İsviçre’yi listenin başına taşıdı
Kripto Vadisi İsviçre’yi listenin başına taşıdı

Kripto Vadisi en hızlı büyüyen teknoloji topluluğu oldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto ve Blockchain geliştirme merkezi Kripto Vadisi’ne ev sahipliği yapan İsviçre’nin Zug kenti, Avrupa’nın en hızlı büyüyen teknoloji topluluğu oldu.

Kripto Vadisi İsviçre’yi listenin başına taşıdı

Londra merkezli küresel teknoloji yatırım şirketi Atomico’nun en son yıllık “Avrupa Teknik Devleti” raporuna göre Zug, katılımcıların Avrupa’daki teknoloji buluşmalarına ilişkin yıllık buluşmalarının karşılaştırılmasında zirveye çıktı. Katılımcıların şehir başına teknoloji ile ilgili buluşma etkinliklerinin yıllık büyüme oranlarının karşılaştırılması elde edilen sonuçlarda geçen yıla göre yüzde 177’lik bir artış oldu.

İsviçre genel olarak diğer Avrupa teknoloji destinasyonlarına kıyasla daha iyi bir performans sergiledi. İngiltere, Avrupa dışı “uluslararası taşımacılar” için ülkenin teknoloji ekosistemine en çok tercih edilen yer olarak damgaladı. Bunu Almanya ve Fransa, ardından da Hollanda, İrlanda, İsveç ve Belçika gibi ülkeler izledi.

Swisscom İsviçre’de Blockchain altyapısı kuracak

Bununla birlikte, Atomico raporu, İsviçre’nin sağlam teknoloji yatırımını belirledi. Zürcher Kantonalbank, yalnızca Fransa’nın BNP Paribas’ının arkasında ikinci “en aktif” Avrupalı ​​kurumsal yatırımcı olarak yer aldı.

Ayrıca bu hafta ülkenin ulusal posta servisi Swiss Post ve devlete ait telekomünikasyon sağlayıcısı Swisscom, “yüzde 100 İsviçre” Blockchain altyapısı üzerinde bir ortaklık kurduğunu açıkladı. Temel önceliği, İsviçre’deki tüm verileri koruyan ve İsviçreli ekonomiyi teknolojinin kullanım durumlarını geliştirmek için bankaların güvenlik gereksinimlerini karşılayabilecek bir hizmet sunmak.

İsviçre, “Blockchain dostu” konumunu Avrupa Birliği ülkesinin en üst noktasını sızdırmaz hale getirerek, yenilikçiler arasında olumlu bir üne sahiptir. Son olarak, İsviçre Maliye Bakanı Ueli Maurer, bir bloğun ya da kriptoya özel bir yasal çerçeve oluşturmanın yerine, yeni teknolojiyi ve finansal uygulamalarını yerine getirmek için mevcut yasaları düzenlemeyi planladığını belirtti.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin