Binance, Ekim ayının heyecan verici bir ay olacağını düşünüyor
Binance, Ekim ayının heyecan verici bir ay olacağını düşünüyor

Binance Borsası, kurumsal yatırımcıları çekmek için platformuna yeni özellik ekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Günlük işlem hacmine göre en iyi kripto para borsası Binance Borsası, bugün blog yazısında kurumsal yatırımcıların sektörde yer almasına yardımcı olacak bir alt hesap desteği özelliği oluşturduğunu açıkladı.

Kripto para birimlerine kurumsal sektörün artan bir ilgi mevcut

Kripto para birimlerine kurumsal sektörün artan bir ilgisi mevcut. Kripto para birimi gelişiminin bir sonraki aşamasının bu kurumlar tarafından kolaylaştırılacağına inanılıyor. Binance, hizmetlerini geliştirmek için yeni özellikler ekleyerek kendini bu beklentiye hazırlıyor gibi görünüyor. Blog yazısında konuya yönelik şu açıklama yer alıyor:

Yönetim hesabı ve varlık denetimi araçlarını kurumsal hesap sahiplerine geliştiren, uzun zamandır beklenen alt hesap özelliğimizin lansmanını duyurmaktan heyecan duyuyoruz.

Ayrıca bu gelişmeyi borsa “kurumsal müşteriler için kapsamlı, eksiksiz tekliflere bir adım daha yaklaşmak” olarak tanımlıyor. Binance ayrıca, “yeni alt hesap özelliğinin VIP 3 katmanlı (veya daha yüksek) hesaplara sahip kurumsal kullanıcılar ve bireyler için mevcut olduğunu” açıklıyor. Bu zaten kurulmuş kurumsal hesap sistemine dayanıyor.

Binance Coin (BNB) fiyatı değerini katlıyor

Binance Borsası, kurumsal yatırımcıları düşünen tek borsa değil

Bu alt hesaplar, kurumların farklı firmalar için birden fazla ticaret hesabına esnek bir şekilde erişimine ve kontrolüne sahip olmalarını sağlayacak şekilde tasarlandı. Bu kurumlara farklı hesap seviyeleri sağlanacak ve firmaların her bir alt hesabı üzerinde kontrol sahibi olacak. Borsaya göre, “orijinal/ana hesap, varlıkların hareketi üzerinde tek kontrol sahibidir. 200 alt hesaba kadar farklı erişim seviyeleri”olabilir.

Blog ayrıca, alt hesapların, kurcalama risklerini en aza indirgemek için güvenlik özellikleriyle geliştirilmiş, düzgün bir şekilde bölümlendirildiğini de ortaya koyuyor. Dahası, hesaplar farklı erişim ayrıcalıklarına sahip benzersiz API’lere sahip. Gelen kurumsal yatırımlar akışı, benzer hizmet sağlayıcıların operasyonlarını, bu önemli değişikliklere uyum sağlamaya yönlendirdi. Yaklaşık bir hafta önce, Coinbase kurumsal müşteriler için tezgah üstü (OTC) işlemleri başlattı. İsrail’de, bir yatırım evi kurumsal ve akredite yatırımcılar için ilk özel dijital para yatırım platformunu başlatmayı planlıyor.

Bitcoinnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin