featured

Kripto uzmanından detaylı liste: Altsezon öncesi en iyi 10 altcoin analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Altcoin haberleri: Pazar araştırması yapan ve finans piyasaları ile kripto para hakkında bir grup uzamandan oluşan Stockmoney Lizards, son X paylaşımında altsezon öncesi iyi performans gösterecek altcoinleri listeledi. Stockmoney Lizards paylaşımında küçük ve orta ölçekli altcoileri ele aldı ve analist, paylaşımına geçmeden önce Bitcoin halving olayı ile altcoinlerin korelasyonuna değindi. Küçük ve orta ölçekli altcoinlerin zamanının geldiğini ve Ethereum ile birlikte diğer büyük coinlerin bir yükselişi tetikleyebileceğini dile getirdi.

Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasının ardından düşüşe geçmesiyle altcoinler durgun bir döneme girmişti. Analist ilk 10 altcoin dışındaki varlığın yükselişinin Bitcoin yarılanmasından sonra başlayacağını ifade etti. Ele alınan altcoinler arasında SUI, FET, GRT, KAS, IMX, FIL gibi daha az bilinen kriptolar var. Ayrıca piyasa dinamiklerinin etkisine değinen Stockmoney Lizards, son yaşanan fiyat düzeltmelerinin bir birikim fırsatı olarak değerlendirilebileceğini ifade etti.

Analistin en iyi altcoin listesi

Daha önce yaptığı paylaşımlarda 1. listeyi açıklayan Stockmoney Lizards, son paylaştığı altcoin listesinde FIL, FET, GRT, SUI, FTM, RNDR, IMX, KAS, XRP, DOT coine yer verdi. Değerlendirmelerini temel veriler, risk profili, toplam değer olarak 0 ile 3 arasında puanlayarak açıklayan analist, Render ile analizine başladı. Render, grafiğinde yeni AHT’nin oluştuğunu ve olası bir düzeltmenin varlığı geriye düşüreceğini açıkladı.

Filecoin (FIL) grafiğinde uzun vadeli güçlü modeli vurgulayarak varlığın fiyatının uzun vadede birikim alanında olduğunu ifade etti. Yukarı yönlü olumlu grafikte yeni zirveler oluşabileceğini düşünüyor.

FIL teknik grafik: Kaynak X

Immutable (IMX)’i yükseliş potansiyeli taşıyan varlıklardan biri olarak ele aldı. Geçtiğimiz ekim ayından bu yana yükseliş trend noktasını ve en yüksek seviyenin dirençten desteğe dönüşebileceğini dile getirdi. Projenin güçlü bir oyun jetonu olduğu için büyümeyi sürdüreceğini düşünüyor.

Analistin dördüncü sırada ele aldığı KASPA (KAS), logaritmik büyüme sergiliyor. Bitcoin benzer bir grafik oluşturan varlık, şu anda yükseliş eğilimini sürdürebilir ve yukarı yönlü güçlü bir büyümeyi tetikleyebilir.

Ripple (XRP) tokenini de ela alan analist, varlığın ilk başta güçlü bir grafik modeli oluşturduğunu ifade etti. Ardından XRP için iki kritik oluşuma değindi. 2021’deki zirveden bu yana oluşan son zirvenin daha düşük olması ve tüm kripto paraların yükseliş eğiliminde olmasına rağmen XRP’nin yeni zirvelere ulaşamamasın endişe yaratıyor.

DOT ve GRT token uzun vadeli bir yatırım tercihi

Analistin listesinde Polkadot (DOT) coin de yer aldı. Kripto paranın grafiği uzun vadeli bir yükselişi işaret ediyor. Tüm zamanların en yüksek noktasından yüzde 500 yükseliş beklenebilir ve token ocak ayına nazaran daha güçlü bir yüksek düşüş oluşturabilir.

Yedinci sırada Ferch AI (FET) token bulunuyor. Altcoinin makro grafiğinde daha yüksek dipler bekleniyor ve şu anda varlığın potansiyel hedefinin 0,5 / 0,618 Fib olduğunu açıkladı. Yeni ve güçlü bir kırılmaya açık olan token, orta riskli varlıklar arasında ele alındı.

Son altcoinler arasında yer alan Graph (GRT) token ATH’ye göre yüzde 260 yukarı yönlü hareket ediyor. Piyasa değeri açısından güçlenen varlık, yüksek riskli bir varlık olarak ele alındı ve şu ana kadar güçlü bir pozisyonla geldiğini ifade etti.

altcoin
GRT teknik grafik / Kaynak: X

Son varlıklar arasında ise SUI ile Fantom (FTM) var. SUI için kısa vadeli güçlü bir performans bekleyen analist, tüm zamanların en yüksek seviyelerine doğru bir yükseliş yaşanabileceğini ancak aşırı bir fiyat artışı beklenmediğini öngörüyor. Kısa vadeli iyi hareketler içinde olduğunu yeniledi. Son olarak ele alınan FTM tokenin ise yeni bir ATH oluşturmaya yakın olduğunu ifade etti.

Analistin ele aldığı farklı gruptaki altcoinlerin yanında yeni çıkan meme coinler de portföyünü genişletmek isteyenler için bir alternatif olur. Özellikle AI tokenlerden olan eTukTuk projesi, hızlı büyüyen varlıklardan biridir.

eTukTuk’u ziyaret edin

2.679.353 dolarlık birikim toplayan projende TUK tokenlerinin güncel fiyatı 0,029 dolardır. Çevreci bir bakış açısında sahip olan bu proje, elektrikli araçları ve araç şarj istasyonları ile gerçek dünyada fayda sağlayan uzun vadeli bir yatırım tercihi olarak ele alınıyor.

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin