AI token

Kripto para uzmanı M. Deutscher, Ethereum ve AI tokenlerin potansiyelini açıklıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası lider dijital varlık Bitcoin’in 52.000 doların altına düşüşüyle dalgalı bir seyir izlemeye başladı. İkinci büyük kripto para Ethereum ise 19 Şubat Pazartesi işlem saatlerinde yeni zirvelere doğru hareket etti. Kripto para piyasasındaki toparlanma işaretleri ile birlikte X platformunda paylaşım yapan kripto para uzmanı Miles Deutscher, bazı yapay zekâ tokenlerine dikkat çekerek yükseliş ivmesiyle bu varlıkların potansiyellerini inceledi. Ayrıca Ethereum ile ilgili görüşlerini paylaşan kripto para uzmanı, varlığın gelecek dönemde göstereceği gelişmeyi öne çıkardı.

Ethereum büyüme istikrarını sürdürecek

Kripto uzmanı Deutscher, Ethereum ekosisteminde Dencun yükseltmenin yaklaştığını vurgulayarak paylaşımına başlıyor. Bu yükseltmeyle daha sürdürülebilir, ölçeklenebilir ve güvenli bir ağ oluşturmayı hedefleyen dijital varlık, bu gelişmenin ETH dışında yapay zekâ ekosistemindeki varlıkların büyümesini de katkı sağlayacağını açıkladı. Ek olarak BTC ETF’lerine karşı oluşan aşırı odaklamanın ETH geri plana ittiğini dile getirdi.

1 günlük ETH fiyat grafiği

Ancak Ethereum’un BTC karşısında yükseldiğini ve istikrarlı büyümesini sürdürdüğünü açıkladı. Bu noktada ETH’de yukarı yönlü agresif bir mum oluşacağını düşünüyor ve önümüzde ilerleyen süreçte yapılacak yükseltmelere dikkat çekiyor. Ardından Katman 2 gelişmeleri, restaking ve ETH beta oyunlarında yaşanacak gelişmeleri sıralıyor. Özellikle mayıs ayındaki ilk ETF kararının önemli olduğunu ve bu hamlenin dijital varlık için yükarı yönlü bir hareketi tetikleyeceğini dile getirdi.

Yapay zekâ tokenlerine ilgi artıyor

Kripto uzmanı Deutscher, Ethereum’un potansiyelinin ardından yapay zeka tokenlerini ele alarak bir liste paylaştı. Bu paylaşımında AGIT, FET, RNDR gibi altcoinlerin yanında BLUR, BEAM, STRK gibi varlıklara da dikkat çekti. AI tokenlerinin büyümesinin ardında yapay zeka sektöründeki gelişmeler olduğunu dile getirdi. Ayrıca analist, NVIDIA’nın (NVDA) 21 Şubat Çarşamba günü yayınlayacağı kazanç raporunun AI token fiyatları üzerinde etkili olacağını düşünüyor. Bu rapor yapay zeka coinlerini çevreleyen yükseliş hissiyatını daha da güçlendirebilir.

Kripto Uzmanı Deutscher, AI token listesini açıklıyor

Kripto uzmanı Deutscher’in listesinde ilk sırada BLUR var. Son yedi günde yüzde 17’lik yükselişle önemli kazançlar elde eden token, son zamanlarda 1 dolara doğru ilerliyor. Analist varlığın yakında önemli gelişmeler yaşayacağını öne sürüyor ve BLUR’un kurucusunun sahibi olduğu farklı bir proje olan BLAST ile de varlığın ilişki içinde olduğunu dile getiriyor.

kripto

Analistin listesinde ikinci sırada BEAM token var. Son bir ayda yüzde 85 yükseliş kaydeden varlığın değerlenmeye başladığını söylüyor ve varlığın şu ana kadar ilgi görmemesinin şaşırtıcı olduğunu ekliyor. Ek olarak BEAM ile Pantera’nın yakın zamanda yaptığı ortaklıktan bahsederek ilgisinin büyüdüğünü ve bunun da fiyatı desteklediğini açıkladı.

Son bir ayda yüzde 5 büyüme kaydeden STRK tokeni ele alan analist, yeni lansmanlarının genellikle yatırımcılar için fırsatlar sunduğunu dile getirdi. DeFi borç verme protokolü STRK token, airdrop sonrası daha yüksek fiyatlardan geri alınabileceğini ve sürekli satış baskısı ile fiyat düşüşlerine neden olabileceğinden tokeninin izlenmesi gerektiğini düşünüyor.

Yapay zeka tokeni SEI için de benzer görüşlere sahip olan kripto para uzmanı, varlığın aktif ekibinin önemine değindi. Ekip ile birlikte projeyi çevreleyen olumlu duygulara dikkat çekti ve piyasa duyarlılığının bu şekilde devam etmesi hâlinde SEI’nin yüksek bir potansiyel taşıdığına vurgu yaptı.

SEı
1 haftalık SEI fiyat grafiği

Son olarak MAVIA tokeni çevreleyen heyecanı ele alan Deutscher, tokenin başarılı lansmanı ve etkili isimlerden aldığı onayların önemli olduğunu anlattı. Bu şekilde uzun vadeli yatırım seçeneği olarak değerlendirileceğini söylüyor. Ayrıca başlangıçtaki güçlü yükselişle birlikte MAVIA’yı potansiyel bir dip alım fırsatı olarak değerlendiriyor.

Sonuç olarak kripto uzmanı Miles Deutscher, lider altcoin ETH üzerindeki Dencun yükseltmesi ve AI endüstrisindeki gelişmeleri ele aldı. Özelikle çeşitli altcoinlerin ve devamlı gelişmekte olan yapay zekâ sektörünün potansiyeline vurgu yaptı. Yapay zekâ tokenlerinin büyümeye başladığı son günlerde eTukTuk tokeni de bir AI coin olarak dikkat çekiyor. TUK tokeni sürdürülebilir programı ve hedefleri ile gerçek dünyaya katkı sağlıyor. 

Yapay zekâ destekli çevreci proje: eTukTuk Token

Henüz ön satış aşamasında olan eTukTuk tokeni, yapay zekâ desteği ile akıllı şehirler için enerji tasarruflu araçlar tasarlar. Ürettiği bu üç tekerli araçlar için blockchain destekli şarj istasyonları kuran proje, gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerde ulaşım sorununa çözüm getirmeye çalışıyor. TUK tokeninin araçları akıllı teknolojiler ile desteklenerek araç bakım çalışmaları sayesinde sürdürülebilirliğini koruyor. Böylece  eTukTuk projesi, yatırımcılarını her TUK tokeni alımında çevre dostu, sürdürülebilir bir geleceğin parçası hâline getirir.

TUK token oyunu ve satın alma süreci

eTukTuk projesi temelinde hıza dayalı bir oyna kazan oyunudur. Sri Lanka sokaklarında taksi yarışı olarak kurgulanan oyun, hızlı olan yarışmacının token kazanmasına ve yeni şehirlerin kilidi açmasına imkân verir. Sol olarak TUK tokeni satın alma işlemi resmi web sitesinden yapılır. BNB token, ETH ve USDT ile satın alınan tokenlerin güncel fiyatı 0,027 dolardır.

eTukTuk’u ziyaret edin

newsbtc


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin