Kripto topluluğu, 31 Temmuz için Terra Classic (LUNC) fiyatını belirledi!
Kripto topluluğu, 31 Temmuz için Terra Classic (LUNC) fiyatını belirledi!

Kripto topluluğu, 31 Temmuz için Terra Classic (LUNC) fiyatını belirledi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Çöken Terra (LUNA) ekosisteminin orijinal zinciri olan Terra Classic (LUNC), kripto para piyasasında ilgi çekmeye devam ediyor, çünkü token potansiyel bir toparlanma gösteriyor. Yakın zamanda LUNC/USTC takas çifti tanıtıldı ve bu da token’ın fiyatının artmasına yardımcı oldu.

CoinMarketCap’in kripto fiyat tahmini özelliğini kullanarak LUNC için olası fiyat hareketi araştırıldı. Verilere göre, 16 Temmuz itibariyle Terra Classic topluluğu, 31 Temmuz’a kadar LUNC için ortalama 0,0001445 dolar işlem fiyatı öngörüyor.

Bu tahmin, LUNC’nin mevcut fiyatına göre yaklaşık %54’lük bir artışı temsil ediyor. Ayrıca topluluk, yükseliş ivmesinin Ağustos ayına kadar devam edeceğini ve 31 Ağustos’a kadar LUNC’nin 0,0001355 dolardan işlem göreceğini ve mevcut değerinden %44’lük bir artışı yansıtacağını tahmin ediyor.

Diğer bir kaynak olan PricePredictions’ın makine öğrenimi algoritmaları ise Terra Classic’in 31 Temmuz’a kadar 0,000076 dolar civarında işlem görebileceğini gösteriyor.

LUNC’nin temelleri

Terra ekosisteminin çökmesinden bu yana, LUNC’nin sürdürülebilirliği ağ ve topluluk girişimlerine dayanıyor. LUNC/USTC takas çiftinin tanıtılmasıyla birlikte, topluluk ayrıca token’ların sürekli olarak yakılmasına da güveniyor.

ClassyCrypto gibi topluluk üyeleri, LUNC token fiyatını 1 dolara çıkarmak gibi iddialı hedefler belirlemiş ve token yakma işlemlerini başlatmışlardır. Aynı zamanda Binance, LUNC ile ilişkili spot ve marj işlem ücretlerini yakma sözü vermiştir.

Terra Luna Classic topluluğu, Binance’in desteğiyle USTC repeg’ine ulaşmayı hedeflemektedir ve bu desteğin ekosistemin istikrarını ve büyümesini artıracağını ummaktadır.

Terra Classic fiyat analizi

Şu anda LUNC, 0,00009143 dolar seviyesinden işlem görüyor ve son 24 saatte %5’ten fazla bir kazanç kaydetti. Analizler, LUNC’nin genel olarak yükseliş eğiliminde olduğunu da vurguluyor.

Sonuç olarak, LUNC’nin gelecekteki performansını belirlemek için genel piyasa fiyat hareketini dikkate almak önemli. Bununla birlikte, LUNC’nin yeni zirvelere ulaşma potansiyeli devam ediyor.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin