Kripto stratejisti: “Boğa döngüsüne giren XRP bu çılgın seviyeye yürüyor!”
Kripto stratejisti: “Boğa döngüsüne giren XRP bu çılgın seviyeye yürüyor!”

Kripto stratejisti: “Boğa döngüsüne giren XRP bu çılgın seviyeye yürüyor!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler bir Ripple (XRP) analisti ve trader’ı, piyasa değerine göre dördüncü en büyük kripto varlığın nihayet uzun zamandır beklenen boğa döngüsüne girdiğini söylüyor.

Magic: “XRP fiyatı 1 dolara yürüyor.”

Magic adıyla anılan bir analist, XRP’nin geçtiğimiz yıl eylül ayında başlayan simetrik bir üçgenin üzerine çıktığını söylüyor. Strateji uzmanının yukarı yönlü hedefi 0,80 ila 0,92 ABD doları aralığı. Eğer beklenen artış gerçekleşirse şu an 0,30 ABD doları olan fiyattan  yaklaşık yüzde 173’lük bir sıçrama gerekecek.

18 Kasım Ripple fiyat grafiği
18 Kasım Ripple fiyat grafiği

Düşen kama modelinin boyutuna bağlı olarak, üst hedefin 0,80 dolar seviyesinde olması gerektiğini düşünüyorum. Bununla birlikte, tüm ayı piyasası için %23,6 geri dönüş yaklaşık 0,92 dolar seviyesinde.

Dolayısıyla XRP’nin 0,92 dolar seviyesini test etmek için 0,80 dolar seviyesinin üzerine yükselmesi de mümkün. MACD (hareketli ortalama yakınsama/uzaklaşma), yukarı yönde güçlü bir genişleme göstererek daha yüksek seviyelere itme olasılığını artırıyor.”

32 ve 55 sent seviyelerine dikkat edilmeli

Analist, XRP’nin yükseliş tahminine yaklaşmadan önce birkaç direnç çizgisiyle karşı karşıya olduğu konusunda uyarıyor. XRP boğalarının bu aşamada önce 0,32 dolar ve 0,55 dolar seviyesini geçebileceklerini kanıtlamaları gerekecek.

Dijital varlık, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) ile karşılaştırıldığında yavaş bir yıl geçirdi. XRP yıla 0,19 dolardan başladı ve 2020’nin çoğunu 0,17 ile 0,25 dolar aralığında geçirdi. Yılın başından beri %57 artarken, BTC %145 ve ETH %271 arttı.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin