35 milyar dolarlık yatırım firmasından ses getirecek Bitcoin hamlesi!
35 milyar dolarlık yatırım firmasından ses getirecek Bitcoin hamlesi!

35 milyar dolarlık yatırım firmasından ses getirecek Bitcoin hamlesi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Danışmanlığı altında 35 milyar dolardan fazla varlığa sahip kayıtlı yatırım danışmanlığı (RIA) firması Mariner Wealth Advisors, müşterilerin Bitcoin’e erişimini sağlamak için Eaglebrook Advisors ile ortaklık yapmaya başladığını duyurdu.

Bitcoin ilgisi arttı, milyar dolarlık firmalar akın etti

Kripto odaklı yatırım firması Eaglebrook, Mariner Wealth’in finansal danışmanların yatırım stratejilerine BTC’yi dahil etmek isteyen müşteriler adına Bitcoin tahsis etmesine izin vermek için yeni bir hesap başvurusu gerçekleştirdi.

Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan Eaglebrook Advisors CEO’su Christopher King, şöyle dedi:

Mariner Wealth Advisors gibi firmaların benzersiz ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanan yatırım çözümümüz, danışmanlarının Bitcoin’e ulaşmasını kolaylaştırıyor. Kripto para biriminin benimsenmesinin devam etmesini ve piyasanın olgunlaşarak daha da fazla talep yaratmasını bekliyoruz.

Yatırım firmaları arasında Bitcoin’e olan ilgi, BTC fiyatının yükselmesi ve efsanevi hedge fon yöneticisi Stanley Druckenmiller ile deneyimli yatırımcı Bill Miller gibi yüksek profilli yatırımcıların gemide olduklarını açıklamaları ile de artıyor.

Altcoin yatırımları da mümkün

7,7 milyar dolarlık varlıkları yöneten SkyBridge Capital, yeni bir SEC dosyasında, dijital varlıklarla etkileşime geçmeyi sağlayan yatırım fonlarına da yatırım yapabileceklerini açıkladı.

Yatırım fonları, piyasa değeri veya teknolojik özellikler veya nitelikler (“altcoin “olarak bilinen daha az bilinen veya yeni dijital varlıklar dahil) ile ilgili kısıtlama olmaksızın dijital varlıklara yatırım yapabilir ve geçmişte dolandırıcılığa konu olan ICO’lara da yatırım yapabilir.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin