featured
Kripto savunucusu Stephen Palley: “ICO'lar büyük ölçüde azaldı.”

Kripto savunucusu Stephen Palley: “Bitcoin’in çöküşü SEC kararından kaynaklanmadı.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimi piyasası Kasım ayının başından beri bir kan banyosuna maruz kalıyor. Bitcoin (BTC) tüm zamanların en yüksek seviyesinden beri yaklaşık %80 oranında düştü. Bir Blockchain ve sanal para birimi savunucusu olan Stephen Palley, Bloomberg’de kripto para piyasasının son çöküşüyle ​​ilgili olarak konuştu.

Kripto savunucusu Stephen Palley: “ICO’lar büyük ölçüde azaldı.”

Palley, ICO’ların ilginç olduklarını, çünkü insanların halka açılmaya çalışılan menkul kıymetler hakkında endişelenmeksizin bir iş kurup yatırım sermayesi elde edebildiklerini söyledi. Ona göre, SEC tarafından yapılan baskıdan beri, ICO’lar büyük ölçüde azaldı. Palley konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Modelin (ICO) şimdi tamamen durduğunu sanmıyorum. Ayrıca ABD, dünyadaki tek pazar değil ve menkul kıymet yasaları başka yerlerde farklı. Bu yüzden bunun sonunu gördüğümüzü düşünmüyorum, ama Birleşik Devletler’de nasıl görüneceği konusunda emin değilim.

Önem sıralarına göre Ethereum DApp'ları

“Bitcoin ve Ethereum çok ilginç teknolojiler.”

Palley, Bitcoin ve diğer kripto paralar için kastın ne anlama geldiği hakkında konuşmaya devam etti ve Blockchain teknolojisine inanan bir kişi olduğunu ve ayrıca Bitcoin’e de inandığını söyledi. Palley konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Ayrıca Bitcoin’i ve Ethereum’u yazmam ve bunlar çok ilginç teknolojiler. Buna yatırım açısından bakarsak, biliyorsunuz, bazı insanlar çok şey kazandı. Bazı insanlar çok şey kaybetti, ancak teknolojinin kendisi de ilginç.

“SEC’in  sektöre mesaj göndermeye çalıştığını sanmıyorum.”

Stephen Palley, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından yasadışı ICO’lara ev sahipliği yapan iki kripto startup’ı (Paragon ve AirFox) hakkında verilen karar konusunda konuştu. Palley, menkul kıymet yasalarını ihlal eden şirketleri zorlama konusunda SEC’in “mesaj gönderme işi” içinde olmadığını söyledi ve açıklamalarına şunları ekledi:

Cuma günü ortaya çıkan Paragon ya da AirFox siparişlerine baktığımızda SEC aslında oldukça sağduydu. Ayrıca bu yeni kurulmuş teknolojilerin geçerli olmadığı anlamına gelmez.

Ayrıca SEC tarafından yapılan bu cesur açıklamaların, Bitcoin’in fiyatlarındaki düşüşün nedeni olmadığını da ekledi. Palley konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Yakın zamandaki SEC etkinliği ile kripto para biriminin fiyatı arasında bir bağlantı olması gerektiğinden emin değilim. Bu bana biraz zor geliyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin