Bitcoin, Ethereum ve Ripple’dan hangisi çöküş ya da ralli yolunda? Analistler cevaplıyor
Bitcoin, Ethereum ve Ripple’dan hangisi çöküş ya da ralli yolunda? Analistler cevaplıyor

Kripto piyasasında umut verici gelişmeler:  Anthony Pompliano, Bitcoin, Ripple, BitMEX CEO’su ve Ethereum’un geri dönüşü…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin

Kripto yatırım şirketi Digital Assets‘in kurucusu Morgan Creek, Bitcoin fiyatının yakında 3.000 dolara düşeceğine inandığını söyledi. CNBC’nin Squawk Box programına yaptığı röportajda “Kısa vadede, aslında daha düşük seviyeye sahip olduğumuzu düşünüyorum” dedi. Ancakkısa süreli bir düzeltme olarak kalırsa bu fiyat hareketi Bitcoin yoluna devam edebilir

Anthony Pompliano

Pompliano, FAANG hisse senetlerinin performansı (Facebook, Apple, Amazon, Netflix ve Google) ile kripto para birimi arasındaki bir ilişkiyi gören analistlerle aynı fikirde olmadığını şu şekilde belirtti:

Bitcoin’in kesinlikle ilişkili olmayan bir varlığı var. Dijital varlık ile S&P 500 arasındaki korelasyona son 180 gün içerisinde bakarsanız, sıfırda. Eğer dolar endeksine göre bakarsanız sıfıra yakındır. Bu yüzden bunun korelasyon olmadığını kanıtladığını düşünüyorum ve bunun devam etmesini bekliyoruz.

Ripple (XRP) fiyatı momentumu sağlamaya çalışıyor

Ripple

Bu arada, Ripple, 2019’da xRapid ve XRP’nin benimsenmesine odaklandığını söyledi.

Yeni Ripple Drop bölümünde, Ripple’nin kıdemli ürün başkan yardımcısı Asheesh Birla, sınır ötesi ödemeleri güçlendirmek için XRP’yi kullanan xRapid’in ticari lansmanını şu şekilde anlattı:

XRapid ile ilgili gerçekten heyecan verici şeylerden biri, sadece ürünün teknik olarak piyasaya sürülmesini sağlamak değil, aynı zamanda Meksika ve Filipinler’de de hayata geçirmemiz gerekiyor. XRapid’idaha fazla koridor getirmek istiyoruz. Hangi belirli koridorların düzenleyici açıklığa sahip olduğuna bakıyoruz, ancak aynı zamanda müşterimiz için büyük bir sorunu çözüyoruz.

Arthur Hayes ether yorumu

BitMEX CEO’su Arthur Hayes ve Ethereum

Sonunda, BitMEX CEO’su Arthur Hayes, ICO pazarının 18 ay veya daha kısa sürede tekrar hayata geçeceğine inandığını söyledi. Cointelegraph Japonya ile yapılan yeni röportajda Hayes, ICO pazarının geri dönüşünün Ethereum fiyatında bir artışı tetikleyeceğini şu şekilde belirtti.

Yeni meseleler ortaya çıktığında, Ether agresif şekilde geri tepecektir. ICO pazarı geri döndüğünde, Ether hızla 200 doları test edecek. ICO’ların yeniden doğuşu 12 ile 18 ay arasında bir zaman alacak.

Hayes ayrıca, STO’ların nihayetinde “yeni bir şey” olmadığını düşünmesine rağmen yatırımcıların gelecek yıl menkul kıymet tokenlerine çekileceğine inanıyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin