bitmain ltc bch
Bitmain ’de yaşanan sorunlar BCH ve LTC’yi olumsuz etkileyebilir

Bitmain’de yaşanan sorunlar BCH ve LTC’yi olumsuz etkileyebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son raporlar, Çin kripto madenciliği devi Bitmain’in, kripto para piyasalarındaki düşüşten oldukça etkilendiği için potansiyel olarak iş gücünün yüzde 85’ini kapsayan operasyonlarını yavaşlattığını gösteriyor.

Şirketten yapılan son açıklama şu şekildeydi:

Uzun vadeli, sürdürülebilir ve ölçeklenebilir bir iş kurmaya devam ettiğimizden bu yıl çalışanlarımızda bazı düzenlemeler yapıldı. Bu düzenlemenin bir kısmı ana hedefimizi odaklanmak ve katma değer sağlamayan bölümler ile ilgili.

Şirket içi sorunlar Hong Kong Borsası’nda şirketin halka arzı konusunda sorun oluştururken, Bitmain’in bilançosundaki dijital para birimleri bu dönemin en riskli varlıkları olarak değerlendirilebilir.

Bitmain madencilik firmasının portföyünde önemli biktarda Bitcoin Cash ve Litecoin tuttuğu tahmin ediliyor

İlk olarak Multicoin Capital’in kurucu ortağı Kyle Samani’nin de vurguladığı gibi, hem Bitcoin Cash (BCH) hem de Litecoin (LTC), Bitmain’in 200 milyon dolar değerindeki payını satmaya başladığında önemli düşüş baskısı yaşayabilir.

IPO finansmanı için BCH ve LTC varlıkları satılabilir

Bitmain’in sızan bilgilere göre bu yılın Mart ayında hazırlanan IPO’ya dayanarak, Bitmain’in sırasıyla 27,7 milyon dolar ve 172,7 milyon dolar değerinde yaklaşık 931.000 LTC ve 1.02 milyon BCH’ye sahip olduğu belirtildi.

Bitmain’in faaliyetlerini ve yaklaşmakta olan halka arzını finanse etmek için mal varlığını tasfiye etmesi gerekiyorsa, bu muhtemelen LTC ve BCH pazarlarının tasfiyesi ile sonuçlanabilir. Bu, sonuçta, her iki altcoin üzerinde de önemli bir fiyatlarına düşüş baskısı oluşturacak. Böyle bir girişim ise mevcut riskli ortamda gerçek bir sorun anlamına gelebilir.

sludgefeed

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin