Kripto piyasasında parlayan altcoin'ler: Alım fırsatı olabilir mi?
Kripto piyasasında parlayan altcoin'ler: Alım fırsatı olabilir mi?

Kripto piyasasında parlayan altcoin’ler: Alım fırsatı olabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – CoinMarketCap’e göre kripto piyasası, son 24 saat içinde çok ihtiyaç duyulan bir yükselişe işaret etti. Bu hafif toparlanma, yatırımcılara büyük potansiyele sahip birkaç altcoin için alım fırsatı sunuyor.

CryptoBusy adlı bir analiz kanalı, son videolarında bu üç altcoin’den bahsetti. Stacks (STX), Quant (QNT) ve Litecoin (LTC), önümüzdeki haftalarda bilgili yatırımcılar için önemli kazançlar sağlama potansiyeline sahip olduklarına inandıkları kripto para birimleridir.

Stacks (STX)

Piyasa değeri açısından en büyük 45. kripto projesi olarak sıralanan STX, son 24 saatte %5,43’lük bir kazanç elde etmeyi başardı. Sonuç olarak, yazının yazıldığı sırada kripto biriminin fiyatı 0,5669 dolardı.

Ancak, fiyat artışına, aynı dönemde günlük işlem hacminde bir artış eşlik etmedi. STX’in son 24 saatteki toplam hacmi, önceki 24 saatlik döngüye kıyasla %6,11 düşüşle yaklaşık 67 milyon dolar oldu.

CryptoBusy’ye göre STX, orta vadeli aşağı yönlü bir fiyat kanalında işlem görüyor. Analiz kanalının STX için kısa vadeli beklentiler konusunda heyecanlı olmasının nedeni, yukarıda belirtilen fiyat kanalının altcoin fiyatını büyük bir destek ve direnç bölgesine zorlamasıdır.

Sonuç olarak CryptoBusy, STX’in fiyatının yakında düşüş eğiliminden yükseliş eğilimine geçeceğini tahmin ediyor. Kanal, bu yükseliş tezinin, STX’in fiyatının bir sonraki kilit direnç seviyesinin yaklaşık 0,67 – 0,68 doların üzerine çıkmasıyla doğrulanacağını belirtti. STX bu seviyenin üzerine çıkarsa, CryptoBusy altcoin için %75’lik bir kazanç öngörüyor.

Quant (QNT)

STX’e benzer şekilde, QNT de son 24 saatte kazanç sağlayabildi. Ancak, QNT’nin fiyatı son 24 saat içinde %20 gibi dikkate değer bir artış gösterdi. Bu da, altcoin’in şu anda 115,16 dolar seviyesinden işlem gördüğü anlamına geliyor.

Kriptonun önemli fiyat artışıyla birlikte, QNT’nin işlem hacmi de son 24 saatte büyük bir artış yaşadı. Basın zamanında, kripto için günlük işlem hacminin 67 milyon dolar olduğu tahmin ediliyor, bu da son 24 saatte %362,87’lik bir büyüme anlamına geliyor.

CryptoBusy, analizlerinde QNT’nin fiyatının yakında 165 dolara çıkacağını tahmin ediyor. Ancak, bu gerçekleşmeden önce kanal, QNT’nin fiyatındaki son artışın ardından bir düzeltme hareketi bekliyor. Eğer altcoinin fiyatı geri çekilirse, CryptoBusy, bir sonraki destek seviyesinin yaklaşık 107 dolar civarına düşeceğine inanıyor. Bundan sonra, CryptoBusy’ye göre, bu yükseliş beklentisinin teyidi, QNT’nin fiyatının 117,90 dolarlık direnç seviyesini aşmasıyla gerçekleşecek.

Litecoin (LTC)

Litecoin, CryptoBusy’nin son analizinde büyük potansiyele sahip bir altcoin olarak nitelendirildi. Son 24 saat içinde kripto da bir kazanç elde etti. Yazım sırasında, LTC’nin fiyatı son 24 saat içinde %3’ten fazla artarak 77,60 dolar seviyesine yükseldi.

LTC, yaklaşık 5.673 milyar dolarlık piyasa değeriyle CoinMarketCap’in en büyük kripto projeleri listesinde 12. sırada yer aldı. Bu, onu tahmini 5,814 milyar dolarlık piyasa değeriyle 11. sıradaki Polygon (MATIC) altında ve 5,404 milyar dolarlık piyasa değeriyle 13. sıradaki Polkadot (DOT)in üzerinde konumlandırdı.

CryptoBusy’ye göre, LTC yakında potansiyel olarak büyük bir çıkış yapacak. Bu yükseliş tezi, ağın halving etkinliğine sadece 42 gün uzaklıkta olmasıyla desteklenmektedir. Ayrıca, analiz kanalı, altcoinin önemli bir destek ve direnç bölgesinde işlem gördüğünü belirtti.

LTC’nin fiyatı önümüzdeki birkaç gün içinde yükselirse, CryptoBusy bu durumda 105 dolara kadar çıkabileceğini tahmin ediyor.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin