Ripple'ın XRP'si beklenmedik yükseliş yaşıyor: Kripto piyasasında neler oluyor?
Ripple'ın XRP'si beklenmedik yükseliş yaşıyor: Kripto piyasasında neler oluyor?

Ripple’ın XRP’si beklenmedik yükseliş yaşıyor: Kripto piyasasında neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, bu haftaki oynaklığa rağmen hafta boyunca neredeyse sabit bir işlem görüyor ancak Ripple’ın XRP’si bugün beklenmedik bir yükseliş yaşadı.

Kripto para piyasasında son yedi gün, özellikle önceki dönemlere kıyasla nispeten hareketli geçti. Neredeyse tüm coin’ler yeşil renkte işlem görürken, toplam piyasa değeri 1.120 trilyon dolar civarında seyrediyor.

Bitcoin’in fiyatı şu anda geçen hafta bu zamana kıyasla yaklaşık %1,1 daha fazla işlem görüyor. Kripto para biriminin inişleri ve çıkışları oldu ve öyle görünüyor ki şu anda son yedi gündür “inişler” dönemindeyiz. Hafta başında 26 bin dolara kadar düşmüştü ancak şu anda işlem gördüğü yere kadar toparlanmayı başardı.

Çarşamba günü, BTC fiyatı 26 bin dolardan 26.750 dolara yükseldi ve bir kez daha bu seviyeye düştü.

Diğer kripto para birimlerinin çoğu daha iyi performans gösteriyor. Ethereum (ETH) yaklaşık %4, TRX yaklaşık %6, Solana yaklaşık %2,6 ve büyük kripto paralar arasında açıkça en iyi performansı sergileyen Chainlink neredeyse %15 artış gösterdi.

Ancak bugün şaşırtıcı bir hamleyle öne çıkan bir altcoin var.

Ripple’ın XRP’si bugün yaklaşık %10 artış göstererek neredeyse 0,55 dolara yükseldi. Hareket herhangi bir uyarı olmadan ve net bir tetikleyici olmadan geldi. Fiyat o zamandan beri geriledi ve geride milyonlarca değerinde tasfiye edilmiş vadeli işlem pozisyonu kaldı.

Ripple’ın Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ile davası devam ediyor ve son zamanlarda SEC Başkanı Gary Gensler, Kongre duruşmasında çok sayıda soruya kesin yanıtlar veremediğinden baskı altına alındı.

Bu arada SEC’den bahseden Komisyon, dünyanın en büyük varlık yöneticisi BlackRock tarafından yapılan başvuru da dahil olmak üzere, spot Bitcoin ETF’si için birden fazla başvuruya ilişkin kararını erteledi. Ancak doğruyu söylemek gerekirse, konuyla ilgili şu ana kadarki tutumu göz önüne alındığında bu beklenen bir şeydi.

Her halükarda, hafta genel olarak olumlu geçti ve önümüzdeki yedi günün heyecan verici bir şeylerle dolu olup olmayacağını görmek çok ilginç olacak.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin