featured

Kripto piyasasında haftanın yıldızları: İşte, en iyi performans gösterenler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında genel olarak durgun bir hava olsa da bazı token’lar gösterdikleri iyi performans nedeniyle öne çıkmayı başardı. İşte, sahip oldukları yükseliş hissiyatları nedeniyle bu hafta en iyi performans gösteren kripto para birimleri.

Kripto piyasası, Bitcoin liderliğinde yeni bir yükseliş rallisi başlatma eğiliminde. Satış baskısının artması ile yatırımcıların ilgisi de artıyor. Bunun etkileri de en net altcoin piyasasında görülüyor. Bir hafta geride kalırken, bazı kripto para birimleri diğerlerinden daha iyi performans göstererek öne çıktı. Yatırımcılar, en yüksek kazanç kaydeden token’ları yakından takip ederken yeni çıkan seçenekleri de kaçırmak istemiyor. Eğer yenilikçi bir portföye sahipseniz ve kâr fırsatlarını kaçırmak istemiyorsanız Launchpad XYZ projesine de bir göz atmak isteyebilirsiniz.

Bu hafta en iyi performans gösteren token’ların önümüzdeki günlerde de bu momentumu koruyup koruyamayacağı merak konusu. Kripto para birimlerinin performansları, hem piyasanın genel durumu ile hem de dünyadaki daha büyük gelişmeler ile yakından alakalıdır. Gelin, bu token’ların fiyat performanslarına ve gelecekteki potansiyellerine beraber bakalım.

Bitcoin SV fiyat analizi: Bir sonraki atılımdan önce küçük bir geri çekilme gelebilir

Son beş ayda Bitcoin SV fiyatı, yükselen trend çizgisinin etkisi altında yukarı yönlü hareket ederek bir toparlanma rallisi gerçekleştirdi. Bu rallinin ortasında, kripto para biriminin fiyatı trend çizgisinden birçok kez toparlandı. Bu da alıcıların dipte agresif bir şekilde alım yaptığını gösteriyor. Yani, yatırımcıların düşük fiyatlardan biriktirme fırsatını kaçırmak istemediklerini söyleyebiliriz.

kripto para

16 Ekim tarihinde altcoin’in fiyatı bu dinamik destek noktasından son kez bir geri dönüş yaptı. Bu hareketinin ardından büyük bir atılım yaptı ve yatırımcılarının yüzünü güldürdü. Fiyat, %66,5 oranında bir artış kaydederek 56,3 dolarda bulunan direnç noktasına dokunmayı başardı. Bununla birlikte, son 24 saatte %12’lik bir düşüş yaşayan BSV, geri çekilme işaretleri vermeye başladı. Şu anda grafik %20’lik potansiyel bir geri çekilmeye işaret ederken, alt trend çizgisinin de yeniden ziyaret edilebileceğine dair sinyaller gönderiyor.

Bu trend çizgisinin sağlam kalması oldukça kritiktir. Çünkü, bu çizgi kırılmadığı sürece BSV fiyatı yükselişe devam edebilir.

Solana fiyat analizi: 30 doları aşacak mı?

Kripto piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olana Solana (SOL), yeni bir yükseliş rallisi başlattı. Bu hareket, bir süredir yukarı yönlü hareket bekleyen yatırımcıların yüzünü güldürdü. Piyasadaki genel yükseliş hissiyatı sebebiyle SOL, 24,6 dolar civarında bulunan direnç noktasından keskin bir çıkış yaparak grafikteki modeli tamamlamış oldu.

Şu ana kadar kırılma sonrası ralli, kripto para biriminin fiyatını 24,7 dolardan mevcut işlem fiyatı olan 28,4 dolara çıkardı. Bu da %14,5 oranında bir kazanç kaydedildiği anlamına gelmektedir. Son yükseliş rallisinden sonra daha da güçlenen boğalar fiyatı %12,5 daha yükseltmek istiyor. Bunun gerçekleşmesi durumunda Solana 32 dolar seviyesine dokunabilir. Ayıların her an oyuna girmek için hazırda beklediğini de belirtmek önemlidir. Ancak yine de, mevcut teknik göstergelere göre boğaların bu savaştan üstün çıkma ihtimali daha yüksektir.

Chainlink fiyat analizi: Grafikteki boğa modeli yükselişin habercisi olabilir

Kripto piyasasındaki yükseliş hissiyatından en çok etkilenen altcoin’lerden bir tanesi de Chainlink (LINK) oldu. Fiyat, bu hafta sonu %27 oranında yükselerek etkileyici bir ralli gerçekleştirdi. Bu hareket sonucunda 7,26 dolardan 9,27 dolara yükseldi. Bu yükseliş hareketi özellikle dikkat çekiciydi çünkü, düşen kama formasyonundan kesin bir çıkış gerçekleşmiş oldu. Bu model, Mayıs 2022’den bu yana LINK fiyat trendini şekillendiriyordu.

21 Ekim’de meydana gelen kırılma, varlığın birikim aşamasının sona erdiğini ve yeni bir yükseliş rallisinin başlayacağının sinyalini verdi. Şu anda mevcut grafik, kripto para biriminin %36 oranında bir yükseliş daha kaydedebileceğini gösteriyor. Bu yükselişin gerçekleşmesi durumunda LINK fiyatı 12,6 dolara dokunabilir. Ancak, yatırımcıların büyük bir hamle yapmadan önce başta piyasa lideri olan Bitcoin’in fiyat hareketini de yakından takip etmesi gerekiyor. Çünkü, genel piyasa hissiyatının negatife dönmesi durumunda bu analiz geçersiz kalabilir.

Geleceğe yatırım yapma fikrini benimseyen yatırımcılar için: Launchpad XYZ

Web 3.0’un geleceğini merak eden birçok kullanıcı, son dönemlerde yapay zeka, blockchain ve NFT teknolojilerini yakından takip ediyor. Bu nedenle, kripto para yatırımcıları, Web 3.0 ile uyumlu projelere ilgi gösteriyor ve yatırım yapıyor. İşte, bu özelliklere sahip yatırımcılar için öne çıkan platform Launchpad XYZ oluyor. Bu platform, Web 3.0 ürünlerine, token’lara ve hatta ICO’lara erişim sağlayabildiği için çok yönlü bir platformdur.

Launchpad XYZ’yi önemli kılan ana noktalar ise şunlar: LPX token’ı şu anda ön satışta bulunuyor ve Web 3.0 projeleri arasında iyi bir potansiyele sahip gibi görünüyor. Eğer siz de Web 3.0’ı tam anlamıyla ele alan ve kolay bir kullanıma sahip olan bu platformun bir parçası olmak isterseniz ön satışa katılabilirsiniz.

Şimdi Launchpad XYZ satın alabilirsiniz

coingape


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin