Kripto piyasasında Cronos'un geleceği belirsiz: Fiyat analizi ve tahminler!
Kripto piyasasında Cronos'un geleceği belirsiz: Fiyat analizi ve tahminler!

Kripto piyasasında Cronos’un geleceği belirsiz: Fiyat analizi ve tahminler!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto alanı ayın başında büyük bir türbülans yaşadığından boğalar zorlu mücadeleye devam ediyor. Kripto para piyasası geçen haftaki düşüşten bu yana tüm kayıplarını dengelemeyi başardı ve şimdi yatay ticarete başlayarak piyasada istikrar işaretleri veriyor.

Cronos defalarca ivme kazanamadı ve bu da değer kaybına neden oldu. Kripto para, bu yıl Ocak ayında meydana gelen fiyat artışından elde ettiği tüm kazanımları sildi. Kripto para Ağustos ayının ortasından bu yana 0,0499 ila 0,0523 dolar arasında konsolide bir aralıkta işlem görüyor ve yakında fiyat hareketi yaşanacağı tahmin ediliyor.

MACD, grafiğinde azalan yeşil bir mum gösteriyor ve bu da piyasanın satın alma gücünün zayıf olduğunu gösteriyor. Ayrıca grafikte düşüş eğilimi görülüyor ve bu da önümüzdeki günlerde düşüş eğilimi olasılığını gösteriyor.

Öte yandan, RSI seviyesinin orta noktaya yakın işlem gördüğü görülebiliyor ve bu da CRO coin için zayıf fiyat hareketine işaret ediyor.

Boğalar güç kazanmayı ve fiyatı 0,0525 dolarlık direnç seviyesinin üzerine çıkarmayı başarırsa piyasada yükseliş anı başlayacak. Ayrıca, eğer kripto para bu seviyeyi korumayı başarırsa, hafta sonuna kadar 0,0575 dolarlık üst direnci test etmeye hazırlanacak.

Diğer taraftan, eğer ayılar piyasaya hakim olmaya devam ederse kripto para 0,0502 dolarlık destek seviyesini test edecek. Ayrıca Cronos 0,0499 dolarlık destek seviyesini tutamazsa kripto para ivme kaybedecek ve önümüzdeki günlerde 0,0471 dolarlık önemli destek seviyesini test etmeye hazırlanacak.

coinpedia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin