kripto piyasasında beklentiler
Kripto piyasasında beklentiler satın alınıp, gerçekleşen mi satılıyor?

Kripto piyasasında beklentiler satın alınıp, gerçekleşen mi satılıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugünkü haberimizde son 24 saatin en iyi performans gösteren kripto paralarına göz atacağız. Bu performanslarını önümüzdeki günlerde de sürdürebilirler mi? yoksa klasik bir “ kripto piyasasında beklentiler satın al, gerçekleşeni sat” durumu mu yaşanıyor?

Verge ve Ubiq büyük kazançlar sağlıyor

Bir çok kripto ticareti yapan kişi, genellikle bir doların üzerinde işlem gören ve bir Ethereum çatalı olan Ubiq’e çok fazla ilgi gösteriyor. Fakat  geçtiğimiz aylara bakarsak, bu ilginin bir türlü somut harekete dönüşmediğini gördük. Ta ki düne kadar!  Sonunda Coin’e olan talebin birden artmasıyla, fiyatının  saatler için yüzde 73 oranında yükseldiğini gördük. Bu hızlı “pump” hareketi ise, 30 Nisan’daki Ubiq sahipleri için bir Escher Token Airdrop’a bağlanıyor. Airdrop’ları iptal etmek çok kolay, ama coinleri bazı durumlarda önceden “pump” yapma konusunda etkili oluyorlar. Ve bazen de Ontology söz konusu olduğunda airdrop tokeni kendini kanıtlayabiliyor. Bu yıl, NEO sahiplerine ücretsiz olarak dağıtılmış olmasına rağmen, bu yılın en iyi performans gösteren kripto paralarından biri konumunda olup, Salı günü de yüzde 24’lük artış kaydettiğini söyleyebiliriz.

top coin

Kripto piyasasında beklentiler satın alınıyor

Salı gününün diğer büyük kazananı da Verge’di. Coin, Salı günü yüzde 19’luk bir artış gösterdi. Geçtiğimiz ay ise yüzde 130’luk bir artışına şahit olmuştuk. Coin’i yere göğe sığdıramayan ortaklığının olduğu bir kişi, 17 Nisan’ı vurgulamaya  başladığı söylentileri piyasaya sızdı. Ve bu söylentilere olan ilginin azalmadığı gözüküyor. Ortaklığın güvence altına alınması için topluluğun getirdiği 4.7 milyon dolarlık kısmının yüzde 89’unun Tokenpay tarafından desteklendiği bildirildi. Bu durum, “Verge  topluluğu” için her şeyi mümkün kılıyor.

Bittrex kabuk değiştiriyor

Bittrex bir kaç haftadır yeni platformunu alaşağı etti. Geçtiğimiz gün ise daha kullanışlı arayüzünün beta versiyonunu piyasaya çıkardı. Bu gözle görülür bir şekilde çok daha iyi bir uygulama olarak gözüküyor. Tek dezavantajı, demode kullanıcı dostu olmasının altında, yine aynı tipik tokenleri sunan aynı eski borsa olması olarak duruyor. Coinbase, hangi ERC20’lerin ekleneceğini ve Poloniex’in Circle altında yeniden gruplaşmasını önlerken, bu Bittrex’in için bir parlama şansı oluşturuyor. Bittrex’i tekrar harika hale getirmek için, Richie ve ekibinin önemli olan bazı öğeleri listelemeye başlaması gerekecek.

Diğer kripto borsası haberlerinde ise Binance, kullanıcı güvenliğini artırmak için bir kimlik avı kodunun uygulanmasında Kucoin’in yolundan gittiğini anlaşıldı. “Kimlik Avı Kodunuzu başarılı bir şekilde ayarladıktan sonra, aldığınız tüm meşru Binance e-postaları bu tam kodu içerecektir.” Başka bir deyişle, dünyanın en büyük kripto borsası, size  tercih ettiğinize göre günlük olarak mail atacak.

Monero “Ledger” desteği alıyor

Monero aylardır süren Ledger donanım cüzdanı desteğine oldukça yaklaştı. Github’da zaten ne yaptığını bilenler için entegrasyon mümkün kılan bir kod bulunuyor. Pazartesi günkü Doug Polk Podcast’de, Monero’nun önde gelen geliştiricisi Fluffypony, resmi Defter desteğinin yakın olduğunu doğruladı ve şöyle ekledi:

“Trezor adamlarının da entegrasyon üzerinde çalıştığını inanıyorum. Bu konuda bazı söylentiler duydum. Monero topluluğunun içinde, Trezor şemalarına dayandığına inandığım kendi donanım cüzdanını inşa eden bir grup bulunuyor. ”

Diğer bir kripto piyasasında beklentiler arasında bulunan haber olarak, Monero C – birçoğu geçtiğimiz hafta meydana gelen spin-off’lar – Monero Cash olarak yeniden isimlendirildiği duyruldu. Ve etkileyici, yeni bir yeşil logonun önyükleme yapılması bekleniyor.

Yearto.date 2018’in en iyi performans gösteren kripto paralarını yayınlıyor

Yearto.date, ne yaptığını bilen bir kuruluş gibi gözüken yeni bir kripto para takipçisi. Piyasanın çeyrek dönemlerini izleyen pek çok site bulunur. Ancak Yearto.date’in kullanışlı yapan, takvim yılının başlangıcına geri dönebilen izlemelere imkan tanımasıdır. Ayrıca bazı güzel grafikler ve masternode coinleri için kullanışlı bir bölümleri de bulunan Yearto.date, Hexx için çok iyi bir performans gösteriyor.

Bitcoin News

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin