Gemini, kripto paralarda getiri imkanı sunan
Gemini, kripto paralarda getiri imkanı sunan "Earn" programını başlatıyor

Kripto para borsası Gemini kripto para blok ticareti yapmaya başlayacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para borsası Gemini kripto para blok ticareti yapmaya başlayacak. Winklevoss kardeşler, kripto para borsası Gemini’nin 12 Nisan sabahı saat 9:30’da başlayan düzenli siparişlerin dışında kripto para blok ticareti yapmaya başlayacağını açıkladı.

Gemini Blok Ticaret pazarında ticaret yapmak isteyen yatırımcılar, büyük miktarlarda kripto paralar alabilecek ve satabilecekler

Gemini Blok Ticaret pazarında ticaret yapmak isteyen yatırımcılar, büyük miktarlarda kripto paralar alabilecek ve satabilecekler. Gemini’deki minimum ticaret 10 Bitcoin (BTC) ve 100 Ethereum (ETH) olacak. Ticaretin fiyatını ve piyasa volatilitesini etkilemeyi engellemek için ticaretin başlamasından 10 dakika sonra ticari bilgiler yayınlanacak.

Piyasa yapıcılar sadece “miktar, asgari miktar ve yaka fiyatını” görecekler

Gemini’nin basın açıklamasında bir müşterinin belirten bir blok siparişinin ne tür bilgiler içereceği şu şekilde açıklanmakta: (i) alım veya satım, (ii) miktar, (iii) minimum gerekli dolum miktarı ve (iv) bir fiyat limiti (faiz göstergesi).  Piyasa yapıcılar sadece “miktar, asgari miktar ve yaka fiyatını” görecekler. Bir piyasa yapıcısı, faiz göstergesine uyan bir pazar oluşturma kararı aldığında, blok emri uygulanacak.

Kripto para borsası Gemini geleneksel piyasa sistemlerini kripto sektörüne getirmeye çalışıyor

Gemini’de geleneksel piyasa sistemlerini kripto sektörüne getirmeye çalışıyor.  Geçen yılın Aralık ayında Chicago Board Options Exchange (CBOE), Gemini ile Bitcoin geleceğini başlatmak için ortaklık kurdu.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cointelegraph

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin