Kripto piyasasında ABD'li yatırımcıların etkisi: Bitcoin ve Ethereum'da neler oluyor?
Kripto piyasasında ABD'li yatırımcıların etkisi: Bitcoin ve Ethereum'da neler oluyor?

Kripto piyasasında ABD’li yatırımcıların etkisi: Bitcoin ve Ethereum’da neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ABD’li yatırımcıların piyasaya düşüş eğilimini getirmesiyle birlikte Bitcoin Salı günü düşüşe geçti. Küresel kripto piyasası değeri bu yazının yazıldığı sırada %0,47 oranında düşüş gösterdi. Ethereum kırmızıda kaldı ve fiyat yakın zamandaki bir destek noktasının altında işlem gördü.

Bitcoin

ABD’li yatırımcıların bugünkü seansta yeniden harekete geçmesiyle Bitcoin 26.000 dolar seviyesinin daha da altına düştü.

BTC/USD, haftaya başlarken 25.945 dolarlık yüksek seviyenin ardından günün erken saatlerinde 25.589 dolarda dip noktasına geriledi.

Düşüşün bir sonucu olarak, Bitcoin 25.600 dolarlık bir destek noktasının marjinal olarak altına indi, ancak boğalar bu kırılmayı hızla reddetmek için yeniden devreye girdi.

Bitcoin, Ethereum Technical Analysis: BTC Slips Below Key Support Point as US Markets Reopen Following Labor Day

Yazının yazıldığı sırada BTC, 25.754 dolardan işlem görüyor ve bu da göreceli güç endeksinin (RSI) kendi tabanını bulmasından kaynaklanıyor gibi görünüyor.

RSI şu anda 35,00 seviyesindeki bir kırılmaya direndikten sonra gelen 36,19 seviyesinde bulunuyor.

Şimdi 39,00’da bir tavan boğaları bekliyor ve bu noktanın ötesinde yükselişe geçmeleri durumunda BTC muhtemelen 26.000 doların üzerine çıkacak.

Ethereum

Ethereum (ETH), daha önceki bir kırılma noktasından toparlandıktan sonra şu anda 1.630 dolardan kendi tabanında işlem görüyor.

ETH/USD, güne 1.610 dolarlık düşük bir seviyeden başladıktan sonra Salı günü 1.635 dolarlık zirveye yükselmeyi başardı.

Genel olarak Ethereum, kripto para birimini 1.600 doların altına gönderen fiyat düşüşünün ardından 17 Ağustos’tan bu yana çoğunlukla bu nokta civarında seyrediyor.

Bitcoin, Ethereum Technical Analysis: BTC Slips Below Key Support Point as US Markets Reopen Following Labor Day

Bu konsolidasyon, 10 günlük (kırmızı) hareketli ortalamanın 25 günlük (mavi) ortalamaya yaklaşmasına yol açarak yukarı yönlü bir kesişme ihtimalini artırdı.

Uzun vadeli boğalar muhtemelen mevcut düşüşün satın alınması için doğrulama sağlamaya yardımcı olabilecek böyle bir teknik olayı arıyorlar.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin