featured

Kripto piyasası hafta sonuna düşüşle giriş yaptı! Tasfiyeler 400 milyon dolara yaklaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Cardano (ADA) fiyatı hafta sonuna %23’lük bir düşüş ile giriş yaptı. Bu olumsuz fiyat hareketinin arkasında SEC’in iddiaları olabilir.

kripto

Cardano fiyatı, son birkaç gündür büyük darbeler alıyor. Altcoin’lerin çoğu kırmızıda işlem görürken tasfiyeler 400 milyon dolara yaklaştı.

SEC iddialarının ardından kripto para piyasası çalkalanmaya başladı. Çoğu altcoin, bu haberlere kayıtsız kalamayarak büyük oranlarda değer kaybetti. Ancak ADA, yalnızca bir gün içinde %23 oranında değer kaybederek en ağır darbelerden bir tanesi aldı.

Tasfiyeler artıyor

Coinglass’tan alınan verilere göre, bu dönmede kripto piyasasındaki tasfiyeler 400 milyon dolara yaklaştı.

SEC, bu haftanın başlarında Coinbase’e dava açtı. Bunun sebebi, bir grup altcoin’in esasen menkul kıymet olma gerekliliklerine uyduğunu iddia etmesidir. ADA da bunlar arasında bulunduğu için düşüşten kaçamadı.

Yakın tarihli bir blog gönderisinde, Cardano’nun ekosisteminin arkasındaki firma olan Output Global, ADA’nın bu yöndeki iddialarını reddeden bir bildiri yayınladı.

Fakat SEC’in iddiaları şu anda piyasaya zarar vermeyi başardı. Davanın sürecinin nasıl işleyeceğini ve sonucunun kripto para piyasası üzerinde nasıl bir etkisi olacağını izleyip göreceğiz.

CryptoPotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin