featured

XRP Ledger geliştiricisi, XRP EVM yan zincirinin avantajlarını açıkladı: İşte ayrıntılar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP Ledger (XRPL) protokolünün temel geliştiricilerinden biri olan Peersyst Technology, son kullanıcılar için protokolle ilgili bazı avantajları paylaştı.

Peersyst teknoloji standı

Resmi Twitter hesabını kullanan ekip, topluluk üyelerini EVM yan zincirini benimsemeye teşvik etti ve başlamak için gereken süreci paylaştı. Eğitici olması amacıyla tasarlanan Twitter başlığı bir soru-cevap oturumuna dönüştü.

Bir kullanıcı, @dsillionaire, Peersyst’ten XRPL EVM yan zincirinin neden harika bir zincir olduğunun iki ana nedenini belirtmesini istedi. Zorluğu üstlenen geliştirici, yeni yan zincirin artık Uniswap ve OpenSea gibi temel Ethereum tabanlı merkezi olmayan uygulamaların (dApps) herkesin kullanımı için XRPL’ye girmesini mümkün kıldığını belirtti.

XRP Ledger

XRPL EVM yan zinciri, daha önce bildirildiği üzere mart ayında test ağında yayına girdi. Peersyst Technology’ye göre EVM uyumlu dApp’lerin entegrasyonu da sorunsuz bir şekilde yapılabilir ve bu da genellikle yeni inovasyonun benimsenmesini sağlayabilecek çok önemli bir özelliktir.

Endüstri çapında EVM hamlesinin ayrıntıları

XRP Ledger için bir EVM yan zincirini entegre etme hamlesi önemli ve topluluk tarafından memnuniyetle karşılanırken son birkaç ay içinde daha fazla Katman 1 çözümü ilgili hamleler yaptığı için bu benzersiz bir hamle değildir.

Filecoin (FIL), EVM yan zincir eşdeğeri olan Filecoin Sanal Makinesini (FVM) de başlatan en dikkat çekici protokollerden biridir. Bu protokollerin EVM uyumluluğunu başlatmasının ardındaki fikir, kendi yerel merkezi olmayan finans (DeFi) ekosistemlerini geliştirirken Ethereum blok zinciri ağında bulunan derin likiditeden yararlanabilmeleridir. XRP Ledger ve Filecoin’in yanı sıra EOS da son zamanlarda bu hamleyi yapan protokollerden biri.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin