Haftanın kripto para haberleri
Haftanın kripto para haberleri

Kripto piyasası eski güzel günlerine dönebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto piyasası bir süredir yoğun bir mücadele içinde. Sadece birkaç hafta önce yaşanan büyük düşüş ve listenin üst sıralarındaki paraların zayıf performans göstermesi, yatırımcıların piyasanın yeniden eski günlere dönüp dönmeyeceği konusundaki şüphelerini iyiden iyiye alevlendirmiş durumda.

Kripto piyasası tarihinde ilk kez zor günlerden geçilmiyor

Piyasalar ilk kez zor günler geçirmiyor. Ancak birkaç aydır kötü haberlerle uğraşmak zorunda kalan yatırımcılar, piyasaların durumuna mantık çerçevesinde yaklaşmakta zorlanıyorlar. Pazarın geri sıçrayıp sıçrayamayacağı sorusu pek çok kişinin dudaklarında ve yatırımcılar, yatırımlarını geri almak için sabırsızlanıyor.

Görünüşe bakılırsa geçen hafta, toplam piyasa değeri ve işlem hacmi ile ilgili geri dönüşler görülmesi sebebiyle kripto piyasasından son derece iyi haberler geliyor. Birkaç aydır kötü haberler duymaktan bıkan yatırımcılar, şimdi biraz nefes alabiliyor.

Bu ayın 28’inde olduğu gibi, piyasa değeri birkaç hafta önce yaklaşık 191 milyar dolara düştükten sonra 233 milyar doları gördü. Günlük ticaret hacmi de 13,8 milyar dolara ulaşarak iyiye gidişatı simgeledi.

Bitcoin de 7 bin dolar direncini kırarak ümit vermişti

Kripto piyasasının olağan itici gücü olan Bitcoin de giderek artıyor ve şu anda 3 milyar dolarlık günlük işlem hacmiyle olumlu işaretler veriyor. Piyasadaki yükselişin daha da artması bekleniyor.

Bitcoin bu hafta 7 bin dolar direncini kırdı ve yatırımcıları arasında inkar edilemez enerjisini yaymaya başladı. Bitcoin’in yükselen hızı, Tom Lee’nin de belirttiği gibi analistlerin de ilgisini çekiyor gibi görünüyor. Lee, kripto para biriminin pazar payını kademeli olarak geri alarak Bitcoin meraklılarını rahatlattığını belirtti.

Geçtiğimiz hafta BTC baskınlığı yüzde 48’e yükseldi

Tom Lee’ye göre, Bitcoin haberlere tam olarak tepki vermiyor olabilir. Ancak geri dönüşünün gerçek işareti pazar payının yeniden kazanılması. Geçtiğimiz birkaç hafta içinde, coinin pazar payı %48 ile yılın en yüksek seviyesine ulaştı.

IOTA, Dash ve Golem gibi coinler piyasada çok güçlü bir performans gösteriyor, Bitcoin’in altcoinleri ivmelendirme geleneği devam ediyor.

Özetle işaretler olumlu. Henüz başlamasa da çok yakında bir boğa koşusunu görmememiz için hiçbir sebep bulunmuyor.

zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin