Kripto piyasası ayı piyasasına rağmen gelişiyor ve büyüyor
Kripto piyasası ayı piyasasına rağmen gelişiyor ve büyüyor

Kripto piyasası büyümekle kalmıyor çiçek açıyor: Bu rapora göre yakında fiyatlar da artabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto piyasası son birkaç haftadır en kötü erimelerden birini gördü ve kripto paralara olan güven de tüm zamanların en düşük seviyesine geriledi. Ancak piyasalardaki bu karamsarlıkla bile, çeşitli veri noktaları kripto endüstrisinin temellerinin güçlendiğini gösteriyor. Benzer duygular, bu zamanın iyi bir fırsat olduğu belirten Block.one’daki Brendan Blumer tarafından da dile getirildi.

Brendan Blumer: “Büyüme için ayı piyasasının koşulları kullanılmalı.”

Brendan Blumer’e göre büyüme için sağlıklı bir temel oluşturmak adına ayı piyasasının koşulları kullanılmalı. Kripto piyasaları her zaman düşük seviyelerde seyrederken, gerçek kripto iş sahipleri hızla büyüyebilecekleri işletmelere güçlü temeller inşa etmekle meşguldü.  Brendan Blumer’a göre, bu düşüş koşullarının işletmelerin reel büyümesi için bir fırsat. Brendan’dan gelen güven artırıcı açıklama, Michael Novogratz’ın bundan sadece birkaç gün önceki açıklamasından sonra geldi. Michael Novogratz konuya yönelik şunları söyledi:

Bir ayı piyasasında bir iş kurmaktan çekiniyor. Depresyonda olmak için çok fazla sebep var.

Kripto piyasası ayı piyasasına rağmen gelişiyor ve büyüyor

Son 2 aydaki veriler büyük kripto paranın fiyatlarının kırmızı olmasına rağmen, son derece önemli bir büyüme gösterdiğe işaret ettiği için Brendan Blumer haklı gibi görünüyor. Glassdoor’un “Bitcoin ve Blockchain’in Yükselişi: Yetenek için Büyüyen Bir Talep” başlıklı yeni bir raporunda, Blockchain projelerinin ve kripto işletmelerinin işe alımlarda başarılı olduğunu gösteriyor. Raporun temel bulguları şunlardır:

  • Bitcoin geçtiğimiz yıl kamu menfaatini yakaladığı için, şirketler düzenleyici belirsizlik ve fiyat dalgalanmaları karşısında bile Bitcoin ve Blockchain ile ilgili roller için hızlı bir şekilde yatırım yaptılar.
  • Blockchain işleri büyüyor mu? Glassdoor’un milyonlarca işsizlik veritabanını kullanarak, Ağustos 2018’de ABD’de 1.775 Blockchain ile ilgili iş ilanı bulduk, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 300 artış.
  • Blockchain ile ilgili iş ilanları için medyan maaş yılda 84.884 dolar. Glassdoor’un Ağustos 2018 Yerel Ödeme Raporu’na göre bu, ABD medyan maaşı olan 52.461 dolardan 32.423 dolar daha fazla veya %61,8 daha yüksek.
  • Çoğu Blockchain işi teknik. Yazılım mühendisliği, en yaygın Blockchain işiydi, tüm Blockchain iş listelerinin yüzde 19’unu oluşturuyor ve bu teknolojiyi geliştirmeye devam edebilecek yeteneklere olan talebi açıklıyor.

İşe alım, herhangi bir sektördeki büyümeyi kontrol etmek için anahtar bir parametre olurken, Glassdoor’un rakamları gerçek dünyada kripto endüstrisinin sadece büyüyen değil, çiçek açtığını açıkça gösteriyor. Çok yakın bir gelecekte fiyatlar da bu büyümeyi yansıtmaya başlayacak.

Coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin