DASH InstantSend mevcut teknolojiyi geliştirerek anında ödeme ve havale işlemlerini yapacak
DASH InstantSend mevcut teknolojiyi geliştirerek anında ödeme ve havale işlemlerini yapacak

Kripto sektöründeki ilk otomatik ödeme platformu: DASH InstantSend

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto sektörü bu sene bir dizi talihsizliğe dayanarak büyük fiyat volatilitesi ve zayıf yatırımcı güveni ile sonuçlandı. Yatırımcılar ve düzenli tüccarlar, kamu güvensizliği, yavaş işlem sistemleri ve ulusal ve uluslararası düzeydeki çeşitli yargı bölgelerinde sıkı düzenlemeler de dahil olmak üzere bir dizi telaşa karşı mücadele etmek zorunda kaldılar. DASH InstantSend tüm bu sıkıntıları bir nebzede olsa aşmak için yeni bir yöntem geliştirdi.

DASH InstantSend mevcut teknolojiyi geliştirerek anında ödeme ve havale işlemlerini yapacak

Piyasada bulunan dezavantajların en çok sakıncası, Blockchain teknolojisi ile halihazırda mevcut olan ve birçok borsa platformunun hizmetlerine yansıyan ödeme ve işlemlerin yavaş temposudur. Müşteriler, alışılmadık şekilde uzun bekleme süreleri ve yavaş ödeme sistemleri tarafından garanti edilen bir durumdur.

Bu zorlu sorunu düzeltmek ve durdurmak için bazı adımlar atılmış olsa da, kripto ve Blockchain geliştiricilerinin veya uzmanlarının oyunlarını hızlandırmaları ve yenilikçi çözümler üretmeleri gerektiği giderek daha fazla anlaşılmaktadır.

Dash bu sorunu çözmek için inisiyatif almıştır. Açık kaynaklı bir kripto para birimi olan Dash, mevcut teknolojiyi geliştirmek ve anında ödeme ve havale işlemlerine yardımcı olacak uygun bir çözüm sağlamak için adım attı.

Hızlı, izlenemez ve anonim işlemlere izin veren merkezi olmayan otonom şirket, kriptodaki bir ödeme platformu olan InstantSend teknolojisinin bir yükseltmesini gerçekleştiriyor. Dash işlemleri ve ödemeleri güvenli ve anında yapmak için InstantSend hızını artıracak. Bu yükseltme, ödemelerin varsayılan, anında ve hızlı bir şekilde yapılması için tasarlanmıştır.

Coincards.ca Dash (DASH) tokenini BTCPay entegrasyonu sonucu ekledi

Yeni özellik ile ekstra ücret ödemeyecek

Dash InstantSend özelliği, otomatik etkinleştirme kilidi ile çalışacak ve aynı zamanda tüm işlemlerde ekstra ücret ödemeyecek. Ayrıca, özel bir işlem veya destekleyici arabirime gerek duyulmayacak; bu, sistemin Dash ödeme sistemini desteklemeyen tüm cüzdanları ve hizmetleri otomatik olarak entegre edeceği anlamına geliyor.

Harici bir arayüz olmadan çalışan sistem, Dash işlemlerinin% 90’ından fazlasının InstantSend yardımı ile gerçekleştirileceği anlamına gelir. Ancak, yine de manuel sistemi kullanmak isteyen trader’lar bunu yapabilir ve ek ücreti ödeyebilir. Geliştirmenin içe aktarılması hakkında konuşan Dash lider geliştiricisi, tüm işlemler için otomatik kilitleme özelliğinin bulunduğunu söylüyor.

Bu yeni özellik, dünyanın en kullanıcı dostu Blockchain destekli ödeme sistemleri olma aşamasında Dash kripto ve teknolojisini yerleştiriyor. Bu, kullanıcıların ve satıcıların, onlara en iyi deneyimi sunan bir sistemle kolayca ilişki kurmasını sağlayarak gerçekleştirdi.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin