Kripto piyasası belirsizliğe rağmen boğa eğiliminde: İşte bu hafta izlenmesi gereken 3 kripto para birimi
Kripto piyasası belirsizliğe rağmen boğa eğiliminde: İşte bu hafta izlenmesi gereken 3 kripto para birimi

Kripto piyasası belirsizliğe rağmen boğa eğiliminde: İşte bu hafta izlenmesi gereken 3 kripto para birimi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası, Silicon Valley Bank (SVB) ve diğer borsaların çökmesiyle mücadele etti ve bu durum yatırımcılar arasında belirsizliklere neden oldu, çünkü birçok kişi bazı fonları kurtarmak için umut vaat eden işlemlere bakıyor.

Duyarlılık ve veriler, Bitcoin’in son haftalarda borsalarda büyük bir mevduat girişi gördüğünü gösteriyor ve bu da haftalık en iyi kriptoların fiyatında büyük bir artışa hazırlanabileceğini, boğaların piyasayı ele geçirebileceğini işaret ediyor.

Bitcoin‘in (BTC) fiyatı 30.000 dolarlık direnç altında zorlansa da, fiyat 29.000 ve 28.500 dolarlık kritik destek seviyeleri üzerinde konsolide oluyor. BTC’nin fiyatı geçen hafta sert bir düşüş yaşadı ve fiyat 28.800 dolara kadar düştü, ardından boğalar ayıların gücüyle başa çıkmaya çalıştı ve fiyat hızla toparlandı.

28.500 dolarlık bölge, Bitcoin boğaları için önemli bir alan; eğer fiyat bu destek bölgesinin altında kapanırsa, BTC ayıları Bitcoin’in fiyatı üzerinde daha fazla kontrol sahibi olacak.

Ethereum’un fiyatı da pek fazla oynaklık yaşamadı ve fiyat, 1.800 doların üzerinde konsolide oluyor, 50 günlük Üssel Hareketli Ortalama olan 1.850 doların hemen üzerinde, bu da Ethereum’un fiyatını destekleyen bir durum.

BTC ETH XRP BNB

Şimdi bu ilk 3 kriptonun (MKR, LTC ve TOMO) önümüzdeki haftada nasıl performans sergileyebileceğini analiz edeceğiz.

Maker DAO (MKR) günlük teknik analiz

MKR USD

Maker DAO (MKR), bu hafta izlenmesi gereken en iyi 3 kripto olarak görünmesi tesadüf değildir, çünkü son birkaç haftada fiyat hareketi hem düşük zaman dilimlerinde hem de yüksek zaman dilimlerinde boğa eğilimli kalmıştır, bu da birçok yatırımcının ciddi kazançlar elde edebileceğini gösteriyor.

MKR’nin fiyatı, birkaç aydır boğaların hâkim olduğu MKR/USDT paritesinde 6.200 dolar seviyesinden 500 dolar seviyesine kadar düşmesiyle zorlanmıştır, buradan fiyat 600 dolar seviyesinde konsolidasyon gösterdi.

MKR, 600 dolar civarında 167 gün boyunca fiyat konsolidasyonu oluştururken boğalar, MKR/USDT paritesinin 800 doların üzerine çıkmasını sağladılar ve güçlü bir boğa eğilimiyle fiyatın yükselmesine yol açtılar.

MKR’nin fiyatı, 38.2% Fibonacci düzeltme değeri (38.2% FIB) olan 1.000 doların üzerinde güçlü bir destek oluşturdu ve bu da fiyatın 1.700 dolara kadar daha yükselebileceğini gösteriyor.

MKR/USDT fiyatı şu anda 50 günlük ve 200 günlük EMA’nın üzerinde bulunuyor, bu da boğaların fiyatı kontrol ettiğini ve fiyatı 1.700 dolara yükseltebileceğini işaret ediyor.

MKR’nin fiyatında 61.8% FIB değerinin üzerine çıkılması, MKR için daha fazla yükselişin göstergesi olacak ve MKR için Güç Endeksi (RSI) 60’ın üzerinde işlem görüyor, bu da boğa eğilimli bir fiyat rallisini gösteriyor.

Haftalık zaman diliminde MKR/USDT fiyatının 1.100 doların üzerinde kapanması, boğalar için daha fazla boğa eğilimli fiyat rallisinin mümkün olabileceği anlamına gelir.

MKR günlük önemli direnç – 1.700 dolar

MKR günlük önemli destek – 1.000 dolar

Litecoin (LTC) günlük teknik analiz

LTC USDT

Litecoin (LTC), 3 Ağustos 2023 tarihinde planlanan yarılanması öncesi haftalar boyunca en iyi kriptolar arasında önemli bir konu olarak kaldı. LTC’nin fiyat hareketi, yarılanma öncesi boğalar ve ayılar için kayıtsız bir şekilde hareket etti ve fiyat, aralık hareketine devam etti.

LTC’nin fiyatı, 70 dolarlık desteğinden önceden bir ön yükseliş yaşadı ve LTC/USDT paritesindeki fiyatı 70 dolardan 120 dolara kadar yükselttiler, ancak fiyat daha yükseğe çıkmak için dirençle karşılaştı.

LTC’nin yarılanması öncesi sert bir düşüş yaşamasının ardından, Litecoin (LTC) şu anda 50 günlük ve 200 günlük EMA’nın üzerinde işlem görüyor, bu da boğaların LTC fiyatının kontrolünü ele geçirebileceğini gösteriyor.

Eğer LTC’nin fiyatı 95 dolarlık yüksekliğini yeniden yakalarsa, boğalar ayılarla karşı karşıya şans bulabilir, çünkü fiyat 100 dolar ve hatta 150 dolarlık yüksek seviyelere yeniden ulaşabilir.

Grafikteki Hareketli Ortalama Yakınsama Farkı (MACD), LTC yarılanmasından önce ayıdan boğa eğilimine geçişin mümkün olduğunu gösteriyor ve RSI değeri 50’nin üzerinde olduğundan, iyi miktarda alım yapıldığına işaret ediyor.

LTC’nin günlük (1D) ana direnç seviyesi – 105 dolar

LTC’nin günlük (1D) ana destek seviyesi – 80-70 dolar

Tomochain (TOMO) günlük teknik analiz

Tomo USDT

Tomochain (TOMO), Mart 2023’ten bu yana bu yıl büyük bir fiyat rallisi gördü, fiyat 0,65 dolarlık düşükten 2,5 doların üzerine kadar yükseldi ve birkaç haftada %300’ün üzerinde bir kazanç elde etti.

TOMO’nun fiyatı, yıllık zirvesi olan 2,5 dolardan 1 dolara düştü, fiyat bu bölgeden boğalar için iyi bir destek buldu ve fiyat 1,2 dolarlık aralık düşüşüne kadar sıçradı, ancak bu fiyat aralığından çıkma konusunda zorlandı.

TOMO’nun fiyatının boğalar tarafından kontrol edilen günlük grafikteki Fibonacci geri çekilme değeri (FIB değeri) olan %38.2’lik seviyenin (1,6 dolar) üzerine çıkması gerekiyor, bu da TOMO/USDT’nin fiyatını 2 dolara ve belki de 2,5 dolara kadar çıkarabilir.

Günlük grafikteki TOMO/USDT için MACD ve RSI, boğalar tarafından kontrol edilen boğa eğilimli bir fiyat hareketi işaret ediyor ve fiyat 1,6 dolarlık ana direnç seviyesini kırarsa ve üzerinde kapanırsa, TOMO için daha fazla fiyat hareketi görebiliriz.

TOMO’nun günlük ana direnç seviyesi – 1,6 dolar (FIB değeri %38.2)

TOMO’nun günlük ana destek seviyesi – 1 dolar

MACD – Boğa eğilimi

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin