Kripto piyasası
Kripto piyasası 137 milyar dolarda durağan kalıyor... İşte son rakamlar

Kripto piyasası 137 milyar dolarda durağan kalıyor… İşte son rakamlar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto piyasası 135 milyar dolar ile 137 milyar dolar aralığında istikrarını korurken, TRON ve NEO, günün en iyi performans gösteren iki altcoini olarak sırasıyla yüzde 7 ve 10 oranında kazançla devam ediyorlar.

Bitcoin, geçtiğimiz iki hafta boyunca yaklaşık 5 milyar dolar seviyesinde iyi bir hacim sergiledi. Şu an kilit direnç seviyelerinin üzerinde büyük bir kopma belirtileri gösterme mücadelesi veriyor.

2019 kripto piyasası için sıkıcı bir yıl mı olacak?

Son birkaç haftada, Ethereum (ETH) ve TRON (TRX) gibi birkaç kripto para planlanan gelişmeler nedeniyle değer kazandı.

Ethereum Blockchain ağında bir hard fork olan Constantinople, 14-18 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Hard fork beklentisiyle, Ethereum fiyatı Aralık ayının ortasından bu yana neredeyse iki katına çıktı.

TRON ayrıca, TRON Blockchain ağında başlatılan yaygın olarak kullanılan torrent protokolünün yerel bir kripto parası olan BitTorrent tokeninin tanıtımının ertesi günü, fiyatında sağlam bir artış görüldü.

BitTorrent Token’in resmi white paper’inde şu ifadeler var:

Mevcut BitTorrent protokolünü optimize etmek, kriptografik bir tokenin girilmesinde ilk adımdır. Ancak ilk adım mümkün olan en hızlı şekilde gerçekleştirecektir.

Birçok analist kripto pazarının birkaç aylık konsolidasyon dönemine ve bir birikim aşamasına geçmeden önce başka bir büyük düzeltmeden geçmesini bekliyor.

O zamana kadar, pazarın büyük bir fiyat hareketini başlatamayacak şekilde düşük bir fiyat aralığında sabit kalması muhtemel.

Ethereum ve TRON gibi bazı kripto paralar, öngörülen ürün lansmanlarına ve protokol güncellemelerine yol açan yukarı yönlü fiyat hareketlerini gösterebilir. Ancak çoğu kripto varlığın düşük hacimleri ve piyasadaki genel işlem aktivitesindeki düşüş nedeniyle durağan kalması bekleniyor.

Herkes sıkıcı bir yıl beklemiyor

Bir blog yazısında, Coinbase gibi en büyük kripto para işletmeleri başta olmak üzere bazı işletmelere yatırım yapan büyük çaplı girişim sermayesi şirketi Digital Currency Group’un başkan yardımcısı Travis Scher, 2019’un volatil ve sürprizlerle dolu olmasını beklediğini söyledi.

2019’un ikinci yarısı, özellikle ilk iki çeyrekte kripto varlıkları toparlanırsa, kesinlikle canlanmış bir kripto para piyasası gösterebilir. Ancak, Kasım ayından bu yana birçok kripto paranın kısa vadeli fiyat eğilimine bağlı olarak, sert eğilimin tersine dönme olasılığı henüz düşük kalıyor.

ccn

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin