featured

Kripto piyasalarında mutlu ve umutlu bir gün: Yeşillendik

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto piyasalarında mutlu bir gün geride kalıyor. Yukarı doğru momentum yeniden başladı ve daha fazla düşüş yaşanmadı. Birkaç saat önce piyasa, harika bir yükselişle bir saatten az bir sürede 10 milyar dolardan fazla sıçradı.

Coinmarketcap: Toplam piyasa değeri
Coinmarketcap: Toplam piyasa değeri

Bitcoin

Bitcoin, bir saatten daha kısa sürede 250 dolar sıçradı ve 24 saatte %2,8’lik bir kazanç sağladı. BTC haberin yazılış anında 6.830 dolardan işlem görüyor ve teknik göstergeler 7000 dolara ulaşabileceğini gösteriyor.

Ethereum

Ethereum, %4,6’lık bir artışla 490 doları yakardı ve 500 doları kırabileceğine yönelik pozitif sinyaller veriyor.

Altcoinler, piyasada en çok yeşillenen coinler olarak dikkat çekti.

Bitcoin Cash

Bitcoin Cash, %6,4’lük yükselişle 770 dolar seviyesine geldi. Diğer altcoinlerde de ortalama %4-5 yükselişler görüyoruz.

Neo ve Tezos

Neo, bugün %7,5’lik yükselişle dikkat çekti. Tezos, bir kez daha dünkü fiyatına %22’lik etkileyici bir artışla pompalandı. XTZ, 1,78 dolardan 2,18 dolara yükseldi. Tezos, 1,3 milyar dolarlık piyasa değeriyle OmiseGO, Qtum ve Zcash’ı geride bırakarak ilk 20’ye yükseldi.

Bitcoin Diamond, Verge, Digibyte ve diğerleri

İlerleyen saatlerde Bitcoin Diamond, günde %31’lik bir yükseliş ile 2,70 dolar seviyesinden işlem görüyor. Yükselen diğer altcoinler arasında% 5,6’lık VeChain, benzer bir miktarda Verge ve günde %13’lük Digibyte tırmanışı sayılabilir.

Kripto piyasalarında mutlu bir gün: Piyasalardaki son durum

Kripto piyasaları gün içinde %3,4 artarak 277 milyar dolar seviyesine geldi. Ticaret hacmi 12 milyar dolar seviyesinde kalırken, Bitcoin egemenliği %42,1 seviyesine geriledi.

Geçtiğimiz haftanın piyasaları, geçen pazarın kısa vadeli boğa momentumunu göstererek %7,8 arttı ve 257 milyar dolara yükseldi. Ancak son 30 gün içinde, orta vadede görünümün hala düştüğüne işaret eden %18,5’lik iniş söz konusu.

newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Cardano ve Google’ın yakınlığı, Ethereum’un konumunu tehdit ediyor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin