Binance Japonya'daki sel mağdurlarına 1 milyon dolar bağışlıyor.
Binance Japonya'daki sel mağdurlarına 1 milyon dolar bağışlıyor.

Binance Japonya’daki sel mağdurlarına 1 milyon dolar bağışlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

24 saatlik işlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance Japonya’daki sel mağdurlarına yardım eli uzattı.

CZ olarak da bilinen Binance CEO’su Changpeng Zhao, Binance’in batı Japonya’da yoğun yağışlardan etkilenen kurbanlara yardım edeceğini açıkladı Ayrıca BNB, BTC veya JPY’de kurbanlara 1 milyon dolara eşdeğer bağışta bulunulduğunu ifade etti.

Japonya’da neler oluyor?

Ağır yağmurlar, haftanın başından beri batı Japonya’yı sular altında bıraktı. Asahi Shimbun’un bildirdiği gibi, en az 37 kişi öldü. Etkilenen bölgeden 1,6 milyondan fazla insan tahliye edildi. En az 67 kişinin bulunduğu yer teyit edilemedi. Hiroşima eyaletinde, 41 kişi kayıp.

Mevsimlik yağmurun tetiklediği su baskını, Shiga ilinden doğuya ve Fukuoka’ya kadar uzanan geniş alanlarda toprak kaymalarına ve su baskınlarına neden oldu.

Baş Kabine Sekreteri Yoshihide Suga, 7 Temmuz’dan bu yana meydana gelen felakete karışan insanları kurtarmak için 48.000 polis memuru, itfaiyeci ve Öz Savunma Kuvvetleri mensubunun harekete geçtiğini belirtti.

Binance Japonya’daki sel mağdurlarına yardım ediyor

Binance ekibi son lojistik ayrıntıları belirlemek için yerel yetkililerle iletişime geçti ve böylece bağışların zaman içinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması hedefleniyor.

CZ ayrıca, kripto bağışları için kullanılabilecek bir platform yaratarak, belki de Binance’e bir uzantı eklenebileceğini sinyallerini verdi.

coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Japonya kırsalları kripto madencileri için cazibe merkezi oluyor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin