Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte
Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte

Kripto piyasalarında güne başlarken: ilk 10 kripto para 10 Mayıs destek ve direnç seviyeleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

10 Mayıs haftanın son iş gününe kripto para piyasaları toplam sermaye miktarı 191 milyar dolara yükselerek giriyor. Tüm hafta boyunca 185 – 190 milyar dolar bandına seyreden sermaye miktarının hafta sonuna girereken 190 milyar dolar engelini aştığını görüyoruz.

Son fon girişlerinin ise Bitcoin’e yönelik olduğu açık şekilde görülüyor. Tü kripto para piyasasının yüzde 57,9’una sahip olan Bitcoin, bu pazar payını Nisan ayının başından beri yükseltiyor. Ayrıca BTC’nin dolar karşısında da yükselişi devam ediyor. Haftanın son iş gününde de Bitcoin, son 24 saatte yüzde 3 yükselerek, 6.300 dolar kapısına dayanmış durumda.

Büyük sermayeli altcoinlere baktığımızda ise ilk gözümüze çarpan son zamanların yükselen değeri olan BNB coin oluyor. Binance Coin bugün de düşüşüne devam ediyor. Şu an yüzde 8’e yakın düşüş gösteren BNB böylelikle 19 doların altına sarkan fiyatı ile son bir hafta yüzde 20 oranında bir düşüş yaşamış oldu.

10 Mayıs ilk on kripto para günlük destek direnç seviyeleri

Dün oluşan fiyat hareketleri baz alınarak sermaye büyüklüğüne göre sıralanmış ilk 10 kripto paranın pivot, destek ve direnç seviyelerini ise şu şekilde hesapladık:

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin