Popüler yazardan, devasa Bitcoin, Ripple ve 10 altcoin’e yönelik fiyat tahmini
Popüler yazardan, devasa Bitcoin, Ripple ve 10 altcoin’e yönelik fiyat tahmini

Bitcoin yıl sonu tahminleri artıyor: Analistler tahminlerini olumlu yönde güncelliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, varlığının büyük bir kısmı için bir ralli yolculuğuna çıkıyor. Dijital varlıklar pazarının geri kalanıyla birlikte BTC, çeşitli boğa pazarları ve müteakip kazaları yaşadı.

Bitcoin boğa koşusu

Ancak uzun bir kripto kışından sonra, bahar sonunda çiçek açmış gibi görünüyor. Genel tutum, kıyamet ve kasırgadan umutlanmaya başladı ve birçok uzman fiyatın her an patlayabileceğini tahmin ediyor.

Popüler bir kripto para birimi işlemcisi ve sosyal medya kişiliği olan @Crypto_Bitlord daha önceki tahmininde daha küçük bir rakam öngörmüştü. Ama şimdi tahminini değiştirdi. Yıl sonu hedefini 7.000 dolardan 65.000 dolara çıkardı. Ve bunun gerçekleşeceğine olan inancını bu seviyeden sadece “10X uzakta” diyerek destekledi.

https://twitter.com/Crypto_Bitlord/status/1125713210714157058

Yakın gelecekte üssel büyümeyi öngören tek kişi o değil. John McAfee, elbette 1 milyon USD’lik tahminde bulunmuştu ve borsa matematiğini orijinal dijital varlığa uygulamamamız konusunda ısrar etti.

Fundstrat’tan Tom Lee de yükseliş tahmin geçit törenine katıldı. Bununla birlikte, Lee, yılsonuna kadar tüm zamanların en yüksek seviyesine getirilerin çok daha az dramatik bir tahminine katkıda bulundu.

Fidelity piyasaya giriyor

Son günlerdeki yükseliş eğilimlerinin nedenlerinden biri, büyük finansal kurumların piyasaya giriş beklentileridir. Fidelity kripto para birimi alım satım hizmeti başlatacaklarını açıkladı.

Büyük kurumlar kripto para birimi alanına girmeye devam ettikçe, Bitcoin’e yatırım yapmak sadece ana akım değil aynı zamanda büyük portföy sahipleri için de gerekli ve hatta zorunlu olacaktır.

Yine de, geleneğe bağlı olarak, her zaman daha fazla düşüş öngören insanlar var. Bazıları 4.000 dolarlık aralığı test eden Bitcoin fiyatını gördüklerini söylüyor. Başka bir düşüş kesinlikle herhangi bir boğa pazarının büyümesini engelleyebilir, ancak piyasada ortaya çıkan pek çok olumlu gelişme ile birlikte, yıl sonundan önce fiyatların yükseldiğini görmek mümkün gözüküyor.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin