ETH ve XRP
Kripto piyasalarında 2. sıra için mücadele devam ediyor, ETH'den yeni bir atak geldi

Kripto piyasalarında 2. sıra için mücadele devam ediyor, ETH’den yeni bir atak geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum (ETH), yaptığı son atakla XRP’nin pazar sermayesinin yaklaşık 200 milyon dolar üzerine çıkarak XRP’yi geride bıraktı ve şu an dünyanın en büyük ikinci kripto parası unvanını yeniden elde etti. Böylece bir ay boyunca 2. Sırada bulunan XRP, Ethereum tarafından bir kez daha geçilmiş oldu. Öyle gözüküyor ki bu amansız mücadele devam edecek.

Ripple’nin tokeni XRP son fiyat hareketlerinde stabil kaldı ve şu anda CMC verilerine göre 30 sent üzerinden işlem görüyor. XRP’nin piyasa sermayesi ise 12,5 milyar dolar civarında bulunuyor.

Ripple’ın çeşitli yeni ortaklıklar yaptıktan sonra neden pek çok insanın umduğu gibi ivme kazanmadığının ana sebebini belirlemek ise oldukça güç bir durum.

Ethereum (ETH) ile Ripple (XRP) arasında 200 milyon dolarlık bir sermaye farkı var

Ancak Ethereum, coinmarketcap.com’a göre son 24 saat içinde fiyatında bir artış gördü. ETH şu anda 121 dolardan işlem görüyor. Ve yüzde 3 oranında artarak, 12,7 milyar dolar olan ve XRP’nin 200 milyon doların üzerinde olan bir piyasa değerine sahip.

Kripto para piyasası hareketleri henüz kararsız

Bitcoin (BTC) ise son 36 saatlik zaman diliminde yatay kalmaya devam etti. Son 24 saatte ise bu stabil hareketine devam ederek neredeyse fiyatı aynı kaldı.

Piyasa, karakteristik açıdan istikrarsız gözüküyor. Bu dalgalı fiyat hareketlerinin ise boğa lehine olacağına inanan bazı analistler var.

Bu kazanımlar, yükseliş trendine girilmesine neden olacak mı? Yoksa daha önce görüldüğü gibi piyasada “ölü bir kedi sıçraması” olarak tabir edilen bir durum mu yaşanacak? Kısa zamanda görebiliriz.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin