Kripto piyasa güncellemesi: Bitcoin büyümeye devam etmeye hazır
Kripto piyasa güncellemesi: Bitcoin büyümeye devam etmeye hazır

Kripto piyasa güncellemesi: Bitcoin büyümeye devam etmeye hazır

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimi piyasası, hafta sonu çıkış kazanımlarını birleştiren bir dizi bağlı aşamaya girdi. Bitcoin ve ilk 20 altcoin’in çoğunluğu gün içi yükseklerinden geri çekilirken, genel eğilim açıkça yükselişini sürdürüyor. Dolaşımdaki tüm dijital varlıkların toplam kapitalizasyonu 269 milyar dolardan 271 milyar dolara yükselirken, ortalama günlük işlem hacmi 91 milyar dolara yükseldi.

Bitcoin boğaları savaşıyor

Analistler bu durumda çekimser kalıyor. EToro baş ve kurucu ortağı Yoni Assia, kripto yükselişinin yatırımcılara bağlı olduğuna inanıyor. En son yaptığı röportajda şunları söyledi:

Ruh tekrar piyasaya girdi. Boğalar hala orada. Ayılar henüz boğaları öldürmedi ve bence biraz canlanma görüyoruz.

Analistin görüşü, ihtiyatlı iyimser kalmayı tercih eden birçok endüstri uzmanı tarafından paylaşılıyor.

Top 3 token fiyatına genel bakış

  • Bitcoin, gün içindeki en yüksek artış olan 8.944 dolardan düşerek yazım sırasında 8.800 dolardan işlem görüyor. İlk dijital token son 24 saatte %10’un üzerinde bir kazanç elde etti. Yükselen momentum ABD açılışının önünde çekiş kazanıyor
  • Mevcut piyasa değeri 29 milyar dolar olan ikinci en büyük dijital varlık olan Ethereum, 272 dolardan işlem görüyor. ETH/USD son 24 saat içinde %8 değer kazandı.
  • Ripple’n XRP’si 0,4200 dolarda sürünüyor. Üçüncü en büyük kripto para, Pazar günü %8’den daha fazla değer kazandı.

En büyük piyasa değişkenleri

Bitcoin SV (BSV), son 24 saat içinde %23’ün üzerinde değer artışı yaşayarak piyasada en çok kazanan kripto para oldu. Bir BSV yazım sırasında 117 dolar değerinden işlem görüyor.

Litecoin ayrıca günlük bazda kazançların %14’e yükseltiyor. LTC/USD 115,45 dolar seviyesinde işlem görüyor ve 120 dolara doğru hızla ilerliyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin