Popüler altcoin testnet web sitesini başlattı
Popüler altcoin testnet web sitesini başlattı

Cardano (ADA), gelecek vaat eden duyurulardan sonra hareketlendi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Diğer birçok altcoin gibi, Cardano (ADA) da önemli fiyat artışları gördü. Hiç şüphesiz bu değer kazanımı, bazı yeni özellikleri tanıtacak Shelley projenin devam etmesi gerektiğine dair iyi haberler yüzünden. Haberlere göre, 2019 Haziran ayında test ağının ve ana ağ sürümünün başlatılması bekleniyor.

Cardano (ADA), önemli güncellemeler yapacak

Shelley, bir Stake Proensus fikir birliği mekanizması, kuantum direnci, kâğıt cüzdanlar, kullanıcı dostu adresler ve MultiSig işlemleri de dahil olmak üzere birçok önemli güncelleme içerir

Cardano, ağının gelişimine sabırlı ve metodik bir yaklaşım benimsemiştir. AMA’lara düzenli olarak ev sahipliği yapan ve projenin ilerleyişiyle ilgili güncellemeler sunan Lider Charles Hoskinson, Cardano’nun geliştirilmesinin yıllar boyu sürebilecek büyük bir şey olduğunu söyledi.

Shelly’nin gelişi, ne kadar önemli olursa olsun, proje için sadece bir adım atılacak ve ardından Guoguen, Bashau ve Voltaire aşamalarına geçilecek. İkinci aşamalar, evrensel dil yapılarını, ölçeklenebilirlik ve güvenlikteki gelişmelerin yanı sıra bir hazine sistemi ve yönetim modeli getirecektir.

Yazım sırasında, Cardano fiyatı son 24 saatte %7,4 artarak 0,09 dolara ulaştı.

İnvestinblockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin