kripto para sermaye değeri
Toplam kripto para piyasa değeri uzun vadeli eğilimi için belirleyici seviyeye yaklaşıyor

Kripto pazarları 2019’un en yüksek sermaye miktarına ulaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto pazarları sermaye toplamı 2019 zirvesine ulaştı; Şu anda Ethereum şu an öne çıkıyor, Bitcoin hala tırmanıyor, XLM ve ETC’nin ise güçlendiği görülüyor.

Kripto pazarları özeti

Artan analist görüşleri aksine, kripto piyasaları yukarı doğru devam ediyor ve 2019 yeni zirvelerine ulaşıyor. Henüz büyük bir geri çekilme kaydetmedik ve toplam piyasa sermayesi Kasım ortasından bu yana ilk kez 185 milyar doları aştı ve böylelikle 2019’un zirvesine ulaşmış oldu.

Bitcoin, sabah saatlerinde 5,300 doları test ederek yükseliş eğiliminin devam ettiğini gösterdi. Son 24 saat içinde BTC fiyatında ortalama yüzde 2,5 oranında artış görülürken şu an düşük bir düzeltme ile Bitcoin’in 5.200 doların biraz altında fiyatlandığını görüyoruz. Piyasada şu an 6.000 dolara kadar olan ikinci bir dalgalanmanın uzaklarda olmadığı algısı oluşmuş durumda ve alıcı yönlü işlemlerin hala kontrolü elinde tuttuğu düşünülüyor.

Ethereum şu anda kripto pazarlarını etkileyen en güçlü kripto para konumunda. Uzun zamandır beklenen böylesine bir artışta ETH, 180 doların biraz altına hafif bir geri çekilmeden önce yüzde 10’un üzerinde bir yükseliş ile 165 dolardan 185 dolara kadar yükseldi. Halen 200 günlük hareketli ortalamasının oldukça üzerinde hareket ediyor. Günlük hacmi ise 9 milyar dolara kadar çıktı. Bu hacim rakamı bir yıldan fazla bir süredir Ethereum’da görülen en yüksek rakam.

Günün Asya ticareti seansında ilk yirmi kripto parada ise karışık bir seyir gözlemledik. Ethereum Classic dünkü yükselişte yüzde 8 ile 7.45 dolara kadar yükseldi. NEM yüzde 6 yükseliş ile ilk yirmiye geri döndü.

FOMO: Verge’nin geri dönüşü

Bir yıl önceki destansı yükselişinden bu yana XVG cephesinden pek haber alınamamıştı. Ancak bugün ilk 100 kripto para içinde en çok değer kazanan 3. altcoin konumunda.  Yüzde 17’leri bulan dalgalanma başka bir yükseliş gibi görünüyor. Fakat bu yükselişe dair önemli bir habere henüz rastlanmadı. Binance, Verge ticaretinin yaklaşık yüzde 60’ına sahip. Nano da aynı zamanda şu anda en çok değer kazanan 2. Kripto para olarak dikkat çekiyor.

Toplam kripto piyasası sermayesi, 185 milyar dolar ile 2019’un yeni seviyesine ulaştı. Bu aynı zamanda beş ayın en yüksek seviyesi. Bu yükselişin bir başka özelliği ise Kasım ayında görülen büyük kayıpların geri alınması olduğu için bundan sonraki süreç oldukça önemli. 1 Ocak’tan bu yana ise toplam piyasa değeri yüzde 48 arttı ve 60 milyar dolar büyüdü. Satıcılar ise şimdilik sessiz gibi duruyor.

newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin