Kripto paralarla servet kazanan kişiler
Kripto paralarla servet kazanan kişiler

Kripto paralarla servet kazanan kişiler ile tanışın!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para dünyası, zengin hızlı hikayeler dolu. Zenginliklerini kripto para ile kazanmış yeni bir sınıf var. Şimdi kim olduklarına ve nasıl kripto paralarla servet kazandıklarına bakacağız.

Kripto paralarla servet kazanan kişiler

Chris Larsen – Toplam kripto serveti: 4,1 milyar dolar
Chris Larsen

Chris Larsen’in toplam kripto serveti: 4,1 milyar dolar

1992 yılında mortgage ile internetin emekleme zamanlarında buluşan Larsen’in kurduğu şirket Yahoo tarafından satın alındı. Kazandığı bu sermaye ile Larsen 2000’den sonra girdiği her işte başarıyı yakaladı. Asıl mesele Larsen nasıl kripto zengini oldu?

Pek çok kişinin Larsen’in, Ripple’ın, kurucu ortağı olduğundan ve OpenCoin’den haberi yok. OpenCoin banka ücretlerini ve işlem sürelerini düşürmek için çalışmalara başlayan ilk coindir. Şirket adı 2013’te Ripple Labs olarak güncellendi. Zaten Ripple’ın ne olduğunu anlatmaya gerek yok. Larsen 5,2 milyon XRP tokeni ile servetinin büyük kısmını buradan oluşturuyor.

Changpeng Zhao
Changpeng Zhao

Changpeng Zhao’nun toplam kripto serveti: 1,1 milyar dolar

Binance CEO’su Zhao birçok şirkette ve kurumda çalıştı, bir ara kendi şirketini de kuran Zhao pokere olan merakı sayesinde Bitcoin’le tanıştı. Bu sayede Binance’i kurdu. Binance şu an dünyanın en büyük kripto para borsası haline geldi.

İnanılmaz bir şekilde, Changpeng Temmuz 2017’de milyar dolarlık şirketi Binance’i sıfırdan kurmayı başardı. Binance, son çeyreklik karlarının Deutsche Bank’dan daha büyük olmasıyla manşetlere çıktı.

Joseph Lubin
Joseph Lubin

Joseph Lubin’in toplam kripto serveti: 1 milyar dolar

Princeton öğrencisi Lubin robotik ve uzman sistemler laboratuvarında çalışırken, Goldman Sachs’tan teklif aldı. Bankada çalıştığı sıralarda, kripto para dünyasına girdi.

Lubin Ethereum’un kurucu ortaklarından oldu. Hatta Lubin’in 2013’te arz edilen ETH ICO’sunun en büyük maddi destekçilerinden olduğu söylenir. Lubin’in yatırım alanında ki uzmanlığı onu doğru yatırımlarla kripto milyarderi yaptı.

Winklevoss kardeşler
Winklevoss kardeşler

Winklevoss kardeşler’in toplam kripto servetleri: 2 milyar dolar

Winklevoss kardeşler belki de en çok tanınan kripto zenginlerindendir. Harvard mezunu ikilinin ConnectU isimli uygulamaları başarısız olmuş fakat fikirleri Mark Zuckerberg tarafından çalınmıştı. Açtıkları dava ile 65 milyon dolar kazandılar. Aldıkları paranın bir kısmıyla 120 dolar seviyelerinden toplam Bitcoin’in %1’ini satın aldılar. Ve kripto para borsası Gemini’yi kurdular. ABD’de bulunan borsa şu anda dolarla işlem yapmaya müsaade eden birkaç borsadan biri.

Tüm bu başarı öykülerinin ortak noktası, kripto para biriminde işletmeler yaratmaları ve kriptoya inanmalarıdır. Bitcoin’in çöküşünün acısını mı hissediyorsun? Winklevoss ikizleri, altı yıllık iniş ve çıkışlardan sonra bile Bitcoin pozisyonlarını korudular. Bir sonraki kripto para birimi milyarder olmakla ilgileniyor musunuz? Kripton girişimcilik yolculuğunuza başlayın ve belki de Kripto Milyarder Kulübü’nün bir sonraki üyesi olabilirsiniz.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin