Kripto para piyasası yeşillendi!
Kripto para piyasası yeşillendi!

Kripto para piyasası yeşillendi! İşte kripto paralarda son durum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Haftanın başlangıcından sonra, bugün altcoinlerin toparlanmaya başlamasıyla birlikte piyasada bazı olumlu işaretler görülüyor. Bitcoin, yaklaşık 5.800 dolarlık kilit desteğin üzerinde kaldı ve toplam kripto para piyasası hacmi 200 milyar doların üstüne çıktı.

Kripto para piyasası hacmi ve Bitcoin’in piyasa hakimiyeti

Kripto para piyasası hacmi şu sıralar hala dalgalanıyor olsa da 203 milyar doların üzerinde seyrediyor. Bitcoin’in piyasa hakimiyeti ise %53,2 ile hala oldukça güçlü. Bitcoin şu anda 109 milyar dolarlık piyasa değeriyle 6.340 dolar seviyesinde işlem görüyor. Kripto para, son 24 saatte %5’ten fazla değer kazandı.

Altcoin piyasasının genel görünümü

Kazançlar mütevazı olsa da, ilk 10 kripto paranın tamamı bugün yeşil alanda işlem görüyor. Litecoin (LTC) %6 oranında, Ripple (XRP) %8 oranında ve EOS %6,5 oranında değer kazanmış görünüyor. Ancak ilk 10’un en iyi performans gösteren parası bugün Ripple oluyor. Ethereum, ise %5,8 oranında artışla 283 dolar seviyesinden işlem görüyor.

En iyi 100 kripto para arasında Nano (NANO) %22,5 oranında artışla en iyi kazanan kripto para. İlk 100’de en fazla değer kaybeden kripto para ise %13,23 oranında düşüşle Aurora (AOA) oluyor. Piyasada en alt seviyeler görüldüğü ve konsolidasyon paterni devam ettiği için fiyatlarda yeni iniş çıkışların devam edip etmeyeceği belli değil. Düzenli güncellemeler için “Kripto Para Haber”i takipte kalın!

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin