featured
Kripto paraların market hacmi

Kripto paraların market hacmi 24 saatte 50 milyar dolar arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cuma gününü düşüşle geçiren grafiklerin ardından Cumartesi Kripto paraların market hacmi 24 saatte 50 milyar dolar arttı.

Kripto paraların market hacmi
Coinmarketcap Kripto paraların market hacmi

Cuma günü neredeyse tamamı kırmızıya dönen kripto paraların grafikleri ile toplam market hacmi 507 milyar dolara kadar geriledi. Son hafta sonu iyileşmesi ile 630 milyar doların üzerine çıkan değer, pazartesiye 495 milyar dolara kadar gerileyerek başladı. Cuma gününe 550 milyar dolar seviyesi ile girilmesine rağmen istikrar korunamadı ve 50 milyar dolarlık düşüş gerçekleşti.

Grafiklerin tekrar yeşile dönmesi ile 50 milyar dolarlık kayıp geri döndü ve Kripto paraların market hacmi Cumartesiye 550 milyar doların üzerindeki seviye ile başladı.

En değerli 100 kripto paranın neredeyse tamamı yükselişte

Kripto paraların market hacmi
Kripto paraların market hacmi

Bitcoin, güne %6’nın üzerinde yükselişle başladı ve 11,270$ seviyesinden işlem görüyor. Bitcoin’in piyasa değeri yeniden 190 milyar dolar seviyesine yükseldi.

Ethereum, Bitcoin’e eşlik etti ve 24 saatlik yükselişi %6’nın üzerine çıktı. 1,070$ seviyesinden işlem gören Ether, 104 milyar dolarlık piyasa değerine sahip ikinci kripto para.

47 milyar dolar piyasa değerine sahip Ripple (XRP), güne %3 seviyesinde yükselişle başladı, 1,22$ seviyesinden işlem görüyor.

Piyasa hacmine göre en büyük 4. kripto para birimi Bitcoin Cash, 1,600$ seviyesini korumaya devam ediyor ve %5’lik artışıyla piyasa değeri 27milyar dolar’a ulaştı.

Haberin yazıldığı dakikalarda, ilk 10 sırada yer alan coin’lerin tamamı yükselişte iken, ilk 100’de bulunan coin’lerin ise birkaçı hariç yine tamamı yükselişte.

Günün dikkat çeken kripto paralarından biri olan RaiBlocks, %43 oranında artış ile 19$ seviyesinden işlem görüyor ve piyasa değerini 2,5 milyar dolara yükseltti.

En çok artış sağlayan diğer coin ise 0x, %37 artış ile değerini 1 milyar doların üzerine taşıdı ve 2,12$ seviyesinden işlem görüyor.

Klasik para birimlerinden kripto paralara geçen yatırımcıların desteği ile Kripto paraların toplam hacmi yeniden 550 milyar dolar seviyesine yükselmiş oldu.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin