bitgo,kingdom trust,davos
bitgo,kingdom trust,davos

BitGo Kingdom, Trust’ı satın aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimi şirketi BitGo, şu anda 100 binden fazla müşteriye hizmet veren ve 12 milyar dolardan fazla mal varlığı yöneten dijital varlık saklama platformu olan Kingdom Trust’ı satın almak için bir anlaşma imzaladı.

BitGo 12 milyarlık varlık yöneticisi Kingdom Trust’ı satın aldı

Perşembe günü açıklanan ve düzenleme onayına tabi olan satın alım, BitGo’nun kasım ayında sonuçlanan 43 milyon dolarlık B Serisi fonlama aşamasını izliyor. Anlaşma şartları henüz açıklanmadı.

“Yeni teknolojiyi sıkı güvenlik ile birleştireceğiz.”

Güney Dakota merkezli Kingdom Trust, kurumsal yatırımcılara dijital varlık hizmetleri sunan az miktarda yasal saklama alanından biri. Kingdom Trust, yatırımcıların kripto paralarını, değerli metalleri, gayrimenkulleri ve banka hesaplarını tutabilmelerini sağlayan, kendi kendine bireysel emeklilik hesapları ve vergi avantajları ile müşterilerini cezbeden bir şirket.

BitGo CEO’su Mike Belshe:

Global finans piyasaları, kripto para birimlerini güvence altına alacak teknolojiyi hem de ana finansal portföylere entegre etmek için gerekli olan yasal ve uyumluluk denetimlerini sunan uçtan uca bir çözümü büyük bir hevesle bekliyor. BitGo ve Kingdom Trust, geleceğe yönelik ürünler inşa ediyor. Yeni teknolojiyi sıkı bir güvenlik ile birleştiriyor ve tüm yatırımcıların kontrol etmesini istiyoruz.

Satın almadan önce iki firma, Kingdom Trust’ın saklama hizmetleriyle ilgili olarak  birkaç yıllık bir ortaklık yapmıştı.

BitGo’nun Kingdom Trust’ı satın alması, bu hafta eski finansal hizmet sağlayıcılarının Davos’ta Dünya Ekonomik Forumu için yaptığı toplantı esnasında tesadüf eseri ilan edilen fintech gelişmelerinden biridir.

Diğer gelişmeler

Kripto Para Haber’in daha önce bildirdiği üzere, popüler hisse senedi ticareti uygulaması Robinhood Şubat ayında sıfır komisyon ile kripto para ticaretini destekleyeceğini açıklamıştı.

Tokyo merkezli kripto para borsası bitFlyer, Avrupa’daki şubesini açtı ve Japonya’daki ve ABD’deki mevcut operasyonlarına Avrupa’yı da ekledi.

Son olarak, Kanada merkezli kripto para borsası CoinSquare, Eylül ayında halka arz yoluyla 120 milyon dolar tutarında kredi sağlama planını duyurdu. Bu fonlar, ABD ve İngiltere’ye yapılan yatırımların finansmanında yardımcı olacak.

CCN

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin