coinbase card
Kripto paraların her yerde harcanmasını sağlayan Coinbase Card piyasaya çıktı

Kripto paraların her yerde harcanmasını sağlayan Coinbase Card piyasaya çıktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Coinbase, kullanıcıların kripto paralarını dünyanın dört bir yanında milyonlarca işletmede harcamasına olanak tanıyan Coinbase Card adlı yeni bir Visa debit kartını piyasaya çıkardı. Coinbase Card uygulaması hem Google Play mağazasında hem de iOS App mağazasından indirilebiliyor.

Coinbase kullanıcısı kitlesini artırmak için son sürat çalışıyor

Kripto paralar için bazı debit kart örneklerinin zaten piyasa sürüldüğünü biliyoruz. Coinbase de oyuna girerken, Binance gibi popüler borsalarla rekabet etmek için büyük olasılıkla kullanıcısını kitlesini artırmak için gayret gösteriyor.

Coinbase kripto ekosisteminin her alanında olmak istiyor

Coinbase, kripto pazarı büyüdükçe platformuna yavaş yavaş yeni özellikler ekliyor. Birkaç coin daha eklemenin yanı sıra, CEO Brian Armstrong, kripto para borsasının makine öğrenmeye dayalı fiyat uyarılarını kullanıcılarına sunabileceğini belirtti. Ayrıca, kripto cüzdanı sağlayıcısı Xapo’nun satın alınması aşamasında Fidelity Digital Assets ile rekabete girerek saklama hizmetlerine odaklandığı da görülüyor.

investinblockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin