BTT
Justin Sun Twitter paylaşımı sonrası BTT yüzde 35 yükseldi

Justin Sun Twitter paylaşımı sonrası BTT yüzde 35 yükseldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

BitTorrent (BTT), pazar sermayesine göre sıralanan listede ilk 100 kripto para içinde yüzde 35’e varan yükselişi ile bir ara en çok değer artışına sahip ikinci kripto para oldu.

Kripto pazarlarında olumlu bir hava hakimken bugün Bittorrent (BTT) için daha iyi bir gün gibi. BTT fiyatı bugün yüzde 35’lik bir yükseliş yaşayarak 0,016 doları gördü. Haftanın ile günü öğle saatlerinde ise bu artış değeri yüzde 17’lere gerilemişti.

Bu duruma kayıtsız kalmayan TRON’un CEO’su Justin Sun, Twitter’da bu yükselişe kayıtsız kalmadı ve güzel bir haber olarak paylaştı.

https://twitter.com/justinsuntron/status/1132888529787219968

“Başka bir gün, #TRON ve #BitTorrent topluluğumuz için bir başka iyi haber!” Diye tweetledi.

Kimileri Justin Sun’ın BTT ile ilgili twitini olumlu karşılarken, kimileri de eleştirdi

Duyuru, birçoğu Sun’ı, fiyatın artması nedeniyle duyurmaya devam etmesini teşvik eden, yalnızca birkaç saat önce TRON ve BTT ile ilgili “çok büyük ve şaşırtıcı bir şey” ile ilgili önceki duyurusundan kaynaklanacak olan kripto Twitter topluluğu tarafından olumlu karşılandı. Fakat ileti, her zaman olduğu gibi, hiçbir ayrıntı içermiyordu.

XRPCryptoWolf kullanıcısı, “Evet #BTT’nin fiyatı sizin duyurunuz nedeniyle yükseldi” diyor.

Diğer kullanıcılar, Sun’ın “Gelecek 5 gün boyunca böyle tweet atabilirseniz ipoteğimi geri ödeyebilirim lütfen?” diyerek yaptığı şeyi yapmaya devam etmesini istiyor. Ve Justin’in, pazarlamaya devam etmesini söyleyenlerde oldu.

Bir Twitter kullanıcısının   “Lütfen tweetler aracılığıyla sahte pompalar oluşturmak yerine yaratıcı bir şeye odaklanın. Eğer proje üretken olursa, fiyat otomatik olarak durdurulamaz ” şeklindeki eleştirisi de oldukça dikkat çekiciydi.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin