Kaybetmeye razı olduğun kadar kripto paralara yatırım yapma konusu
Kaybetmeye razı olduğun kadar kripto paralara yatırım yapma konusu

Farklı bir perspektiften Bitcoin ve kripto paralara yatırım yapma konusu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Birçoğunuz pazara bakıyor ve geri sıçramadan ne kadar düşeceğini merak ediyor ya da belki de geri dönüp dönmeyeceğini merak ediyorsunuz. Haberdeki uzmanlar, bunun Bitcoin’in ölümü olabileceğini söylemeye çalışıyor ve son birkaç gün içinde değer kaybettiği gerçeğini yutmaya devam ediyorlar. Bu nedenle farklı bir perspektiften Bitcoin ve kripto paralara yatırım yapma konusunu ele aldık…

Piyasa gelişmeye devam edecek

Pek çok insan, ne kadar aşağı ya da yukarıdayken, çığlıklara atlamak ve sansasyonel hikayeler yazmak ve kripto para birimi hakkında şaşırtıcı raporlar yapmaktan hoşlanıyor. Gittikçe, bir sonraki büyük şeyin nasıl olduğuyla ilgili hikayeler yazdılar ve şimdi bir ayı piyasasında (varlıkların ticaretini yapan herhangi bir pazar için hiçbir şekilde benzersiz değil) Bitcoin ve kripto para pazarındaki tüm altcoinler için ölüm kılığına girmeye çalışıyorlar.

Piyasanın ilerlemesine yardımcı olan bu spekülasyonun kendisi, bilirkişiler de yatırımcıların olumsuz tepki verdiklerini görebiliyor. Kripto para pazarının volatilitesi yeni bir şey değil ve sektör buna karşı gelişiyor. Şimdi de gelişmeye devam edecek. Bu pazara yatırım yapan şirketlerin önemli ilerlemeleri yok olmadı, aksine, hızla ilerliyorlar.

Kaybetmeye razı olduğun kadar kripto paralara yatırım yapma konusu

Yani, uzun süreli bir oyuncu iseniz, bu düşük fiyatla kendini tanıyan fırsatı, teknoloji ve piyasalar istikrarlı hale geldikçe olgunlaştıkça, yükselme ve beklemek için araçları olanları cezbeder. Bu arada, fiyatlar düşükken bazı varlıkları alabilir ve bu fırsatın hala mevcut olduğu görerek şanslı yıldızlarınıza teşekkür edersiniz.

Tıpkı kumar oynaması gibi, yatırımcılar sadece kaybetmeye razı oldukları paraları kullanmalı ve yatırım yapmak için çocukların kolej paralarına kullanmamalı. Böyle şeyler yapmış olanlar, şu anda çıldırmış olanlar, çünkü bu olgunlaşmamış ve değişken piyasalar ile ortaya çıkan güçlükleri aşmak zorunda kalmadan zenginlere saldırmayı umuyorlardı. Ancak bu o kadar kolay olmayacak. Bu ayı piyasalarında bunu hatırlamak önemli.

Sabırlı olan bu sektörde kazanır!

Bu alanda yaşayan sayısız şirketin, onu terk etme niyetleri yok. Coinbase gibi şirketler anlık ticaret ve kullanıcılarına 25.000 dolarlık günlük limit ile çıktı. Diğer büyük finansal kurumlar ve yazılım şirketleri, geleceğe odaklanıyor ve bu yüzden teknolojiyi ilerletmek isteyen yüzlerce şirket daha var. Bu işletmelerin para kaybetmek için olmadıklarını ve hala ilerledikleri gerçeğinin bu pazarların uygulanabilirliği hakkında bir şeyler söylediğini anlayın. Kripto paralara yatırım yapma konusunda sabırlı olan kazanır.

Herhangi bir pazarda en fazla parayı kaybeden kısa vadeli “zengin hızlı yatırımcılar” olsun. Uzun vadede oyunu geleceğin vizyonlarıyla oynayanlar, Blockchain teknolojisinin gözlerinde, insanlığı bir sonraki seviyeye taşıyan şey haline gelecek. Bitcoin, piyasadaki diğer tüm alt kodlarla birlikte, nihayetinde, merkezi hükümet kontrolleri olmaksızın, herhangi bir yerde satın alma için meşru bir araç olarak, gezegen çevresinde tanınacak bir para birimine dönüşecek. Tüm bunların gerçekleşmesi çok zaman alabilir, ama bu kripto paraların ne kadar değerli olacağını ve olgunlaşacak bir şeyler için sabırla bekleyen uzun vadeli yatırımcının ne kadar daha fazla zenginlik kazanacağını hayal edebiliyor musunuz?

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin