Milyarderlerin kripto iştahı: Kripto paralara yatırımlar artıyor
Dikkat! Bitcoin rekor yükselişi başlıyor: Top Goon X göstergesi, tarihteki beşinci “parabolik” sinyalini verdi

Milyarderlerin kripto iştahı: Kripto paralara yatırımlar artıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto paralar sonunda hak ettiği ilgiyi görüyor ve bazıları olumsuz olsa da, çoğunluk merkezsiz bir para biriminin önemini anlıyor. Kripto paralara artan ilgiye başka bir örnek olarak JJ Richman – özel  varlık yönetim şirketi bu ara popüler oluyor. Şirket 2017 patlamasından önce bile Bitcoin ve Blockchain yatırımlarında ön saflarda yer aldı, ancak artan müşteri talebi onları kripto para birimlerine yapılan yatırımları arttırmaya itti.

Milyarderler kripto para yatırım yapmak istiyor

James ve Jonha Richman, dünya genelinde çeşitlendirilmiş varlıklara ve sektörlere yatırım yapan aile işletmesi bir şirkete liderlik ediyor. Bu özel varlık yönetim şirketi, müşterileri olarak sadece ultra yüksek net değerde bireyleri (UHNWI) içermektedir. Bu seçkin müşteri kitlesi, Richman’ın bu sektördeki özel yatırım fonlarını artırmasına yol açan kripto yatırımları istedi.

En popüler kripto para birimi olan Bitcoin 9.000 dolardan fazla bir değere sahip ve zaman zaman oynaklığına rağmen çoğu yatırımcı kripto para birimi sektörü hakkında yükseliş beklemektedir. Kripto, geleneksel bankacılık sistemlerine göre daha uygun, daha hızlı ve güvenlidir. Merkezsiz olması, dijital para birimlerinin en önemli faydasıdır ve talebinin artması şaşırtıcı değildir.

Bu firmanın yatırımları gayrimenkul, hisse senetleri, dijital medya ve tahvillere odaklanır ve aynı zamanda kripto para birimine de ilgi gösterir. JJ Richman ve müşterileri kripto potansiyelini fark ettiler ve bu onları kripto para birimi sektöründeki yatırımları artırmaya motive etti.

Coinnounce

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin