Kripto paralar son durum: Hafta sonu piyasada görünüm nasıl?

Kripto paralar son durum: Hafta sonu piyasada görünüm nasıl?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası, bir haftayı daha geride bırakmaya hazırlanıyor. Kripto paralar son durum için görünüm hafta sonunda mücadalesini sürdürüyor. 

Bitcoin fiyat tankları olarak ağır bir şekilde mücadele ediyor. BTC, son 24 saatte %3,13’e yakın düştü. Şu anda fiyatlanma 19.150 dolardan işlem görüyor. Piyasa oynaklığı altcoin’leri yoğun bir şekilde depoladığı için Ethereum, Bitcoin’den daha iyi performans göstermiyor. Ethereum 1.300 bin doların altında geziniyor.

Altcoin piyasasının geri kalanı da piyasaya bağlı olarak derin bir satışta. Binance coin son 24 saatte %2’ye yakın düştü ve 270.39 dolardan işlem görüyor. Aynı durumu XRP için söyleyebiliriz.

Kripto paralar son durum: Enflasyon korkusu sürüyor

Enflasyonist güçler fiyatlar üzerinde aşağı yönlü baskı oluşturmaya devam ediyor. Kripto paralar son durum için bu iyi bir gösterge olmuyor. Kripto piyasası, beklenenden daha kötü enflasyon verilerine rağmen borsa sürpriz bir ralli gördüğü için bir miktar güç gösterdi. Ancak hafta ilerledikçe kripto piyasası normale döndü.

Kripto piyasası, Fed’in ekonomiyi durgunluğa sürüklemediğinden emin olmak için durgunluk verilerine bakacak. Ayrıca, küresel finansal istikrarsızlığa yol açabileceği için İngiltere ekonomik krizini de büyük bir ilgiyle izlenmesi gerekecek.

Huobi, bu hafta en çok dikkat çeken varlık aldı

Asya seansında en iyi performans gösterenler Terra (LUNA), TRON (TRX) ve UNUS SED LEO (LEO) oldu. LUNA fiyatı %3’ten fazla artarak 2,8$’ a yükselirken, TRON’un fiyatı %3,5 artışla 0,063$’a seviyelerine geldi. Kripto paralar son durumda en çok öne çıkan bireysel performanslar oldu.

About Capital, Huobi platformunu satın alıp Sun’ı danışman olarak atadığından beri, Huobi Token’in fiyatı fırladı. Bu nedenle, Huobi bir haftada %75’ten fazla kazandıktan sonra ilgi odağı oldu.

cryptonews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin